if you want to remove an article from website contact us from top.

    is the degree to which others can depend on us. like reputation, it can take a lifetime to build and only seconds to destroy

    Mohammed

    Guys, does anyone know the answer?

    get is the degree to which others can depend on us. like reputation, it can take a lifetime to build and only seconds to destroy from screen.

    Moral and Ethics MCQ

    Business ethics moral value mcqs for university students mcq on moral and ethics source it is important to have good to be successful in your career. appearance

    1 out of 7

    स्रोत : www.studocu.com

    MCQ ON MORAL AND ETHICS

    Central Government Employees News

    MCQ ON MORAL AND ETHICS - For Postal Examination

    Posted by Admin

    Oct 30, 20190 comments

    MCQ ON MORAL AND ETHICS

    Source : http:/sapost.blogspot.com/

    Download PDF

    1. It is important to have a good ____________ to be successful in your career.

    (a) Appearance       (b) Attendance           (c)   Attitude      (d) Respect

    Answer: (c) Attitude

    2. It is important to be at work………………………………. every day and on time unless you are sick or have a family emergency.

    (a) Appearance       (b) Attendance          (c)   Attitude       (d) Respect

    Answer: (b) Attendance

    3. Strong …………………………………….. means you have a high sense of moral and ethical behavior that earns respect of others.

    (a) Cooperation            (b) Confidence       (c) Attitude       (d) Character

    Answer: (d) Character

    4………………………………………….. is essential at work because you must be able to work with others, especially if you don’t always agree with them.

    (a) Communication      (b) Cooperation     (c) Honesty       (d) Integrity

    Answer: (b) Cooperation

    5………………………………………….skills such as writing, speaking and body language are important work ethics so that you can be clear in your messages to others.

    (a) Communication     (b) Cooperation        (c) Honesty       (d) Integrity

    Answer: (a) Communication

    6. You are a person with a high level of…………………………………..if you stand by your values even if others put pressure on you to do something that is wrong or if they make fun of you.

    (a) Communication      (b) Cooperation     (c) Honesty       (d) Integrity

    Answer: (d) Integrity

    7. If you don’t have …………………………………., you can really get in trouble for lying, cheating or deceiving others.

    (a) Communication        (b) Cooperation       (c) Honesty       (d) Integrity

    Answer: (c) Honesty

    8. If you can keep things at work in order and have a neat workplace, then you have great……………………………………….

    (a) Loyalty        (b) Organizational Skills          (c) Productivity     (d) Respect

    Answer: (b) Organizational Skills

    9. It is always important to……………………. yourself, others and the place where you work.

    (a) Appearance             (b) Cooperate       (c) Communicate         (d) Respect

    Answer: (d) Respect

    10. If you have ……………………………., you will be a trusted person because they will see that you are committed to your company.

    (a) Loyalty          (b) Organizational Skills      (c) Productivity     (d) Respect

    Answer: (a) Loyalty

    11. …………… work ethic is important because when you are at work, you are expected to perform your duties without wasting time or getting paid for doing very little.

    (a) Loyalty       (b) Organizational Skills   (c) Productivity    (d) Respect

    Answer: (c) Productivity

    12. Some jobs cannot be done alone and some can be done much better and faster if you possess the quality of …………………………………………...

    (a) Responsibility                (b) Respect (c) Teamwork                      (d) Cooperation

    Answer: (c) Teamwork

    13. Having ………………………………..means you can be trusted to do what you are expected to do at work

    (a) Responsibility                   (b) Respect  (c) Teamwork                        (d) Cooperation

    Answer: (a) Responsibility

    14. It is important to dress appropriately for work and have good personal hygiene including brushing teeth, wearing deodorant (but not strong perfume or cologne) and having neat hair.

    (a) Appearance                       (b) Attendance (c) Attitude                            (d) Respect

    Answer: (a) Appearance

    15. What is business ethics?

    (a) The study of business situations, activities, and decisions where issues of right and wrong are addressed

    (b) Defined as decisions organisations make on issues that could be considered right or wrong

    (c) Ethics that can be applied to an organisation’s practises

    (d) Ethical processes businesses use in order to achieve a good ethical standard

    Answer: (a) The study of business situations, activities, and decisions where issues of right and wrong are addressed

    Source : http:/sapost.blogspot.com/

    16. Ethics & Law overlap.

    This is called…

    (a) Yellow area               (b) White area    (c) Black area                 (d) Grey area

    Answer: (d) Grey area

    17. Teaching Ethics in Business schools will

    (a) Increase awareness about ethics

    (b) Make managers sensitive to ethical issues

    (c) Make future manager aware of implications of unethical practices

    (d) Guide managers when they face ethical dilemmas

    (e) All of the Above

    Answer: (e) All of the Above

    18. A written statement of policies and principles that guides the behaviour of all employees is called

    (a) code of ethics                  (b) word of ethics

    (c) ethical dilemma               (d) None of the above

    Answer: (a) code of ethics

    19. What is the classical view of management's social responsibility?

    (a) To create specific environment in work place

    (b) To maximise profits

    (c) To protect and improve society's welfare

    (d) All of the above

    Answer: (b) To maximise profits

    20. Which of these is a purpose of shared organisational values?

    (a) Build Team Support   (b) Influence marketing efforts

    (c) Guide managers' decisions and actions       (d) All of the above

    स्रोत : sapost.blogspot.com

    (DOC) Chapter 2 Quiz

    Chapter 2 Quiz

    Download Free DOC

    Chapter 2 Quiz

    Shubham Aggarwal Download PDF Pack

    People also downloaded these PDFs

    Ethics and Public Relations

    by EUNICE NDUNGU Download Free PDF View PDF

    Edwards, M. G. & Kirkham, N. (2013) Situating ‘Giving Voice to Values’ - A Metatheoretical Evaluation

    by Georgiana Kirkham and mark edwards

    Download Free PDF View PDF

    Responsibilities of theorists: The case of communicative planning theory

    by Tore Sager Download Free PDF View PDF

    Business ethics: A literature review with a focus on marketing ethics

    by boston cecil Download Free PDF View PDF

    Business ethics: a literature review with a focus on marketing ethics

    by jeyhun hajiyev Download Free PDF View PDF

    He Was the Most... Human: Ethical Play in Doki Doki Universe

    by Kenneth Rosenberg

    Download Free PDF View PDF

    Strategic stakeholder dialogues: a discursive perspective on relationship building

    by Trine S. Johansen

    Download Free PDF View PDF

    Syrian Refugee Resettlement in the United States and the Media: A Critical Analysis of a News Channel Debate from the Perspective of Dialogic Ethics

    by Sergio Lopez Download Free PDF View PDF

    Teaching for adaptive expertise in biomedical engineering ethics

    by Kenneth Diller and Jack Hart

    Download Free PDF View PDF

    RELATED PAPERS

    UNIVERSITY TEACHERS' PERCEPTIONS AND EVALUATIONS OF ETHICS INSTRUCTION IN PUBLIC RELATIONS CURRICULUM

    by Ana wawa Download Free PDF View PDF

    Peer Reporting of Unethical Police Behavior.pdf

    by vedat kargin Download Free PDF View PDF

    स्रोत : www.academia.edu

    Do you want to see answer or more ?
    Mohammed 16 day ago
    4

    Guys, does anyone know the answer?

    Click For Answer