if you want to remove an article from website contact us from top.

    process in computer terminology is analogous to

    Mohammed

    Guys, does anyone know the answer?

    get process in computer terminology is analogous to from screen.

    Process in computer terminology is analogous to​?

    Process in computer terminology is analogous to​?

    OpoyiBuzz

    1 year ago. Patna, Bihar, India

    Process in computer terminology is analogous to​?

    Do you know? (Photo Credit: unsplash)

    #computer#Education#GeneralKnowledge

    Process in computer terminology is analogous to​?

    ADVERTISEMENT

    Answer - Process in computer terminology is analogous to task.

    A continuous process in computing is an example of a computer program that is properly executed by one or more threads.

    It includes the specific code for the appropriate software and its activities. In embedded operating systems, processes are also known as tasks.

    As compared to specific memory, which occupies ample space, the specific context of the active process or task is something that generally takes up proper time.

    #computer #Education #GeneralKnowledge

    Trending on Opoyi

    Manchester United striker Cristiano Ronaldo confirms his baby son has died

    IPL 2022: Rajasthan Royals beat Kolkata Knight Riders by 7 runs

    US makes good on threat, won't attend G20 sessions if Russia is present

    स्रोत : opoyi.com

    process in computer terminology is analogous to

    In this blog post we will explain in a simple way process in computer terminology is analogous to human intuition. It is the process in logic

    process in computer terminology is analogous to

    In this blog post we will explain in a simple way process in computer terminology is analogous to

    Introduction

    In this blog post we will explain in a simple way process in computer terminology is analogous to human intuition. It is the process in logic, and how it is determined by computer. The first element is the fact that when, in mathematics we know something is called a theorem we must say that it is true or false. This is what is called the theorem that people know a theorem but they do not know that it is true. That is why there are some cases where in mathematical intuition, it is necessary to say that the knowledge is true. The reason why it is necessary to say the first element of a theorem is because the process of understanding and being able to explain is analogous to how a human intuitively understands a law that is true and false. The second element is called the principle of proof. When people say something is true, they must say that the mathematical argument does not violate a general rule of logic. This is how logical induction means something is true and it is called proof. This is what is called the fact that it proves an operation or test is true. The third element is called the natural law. The proof of the theorem for the first one means that because all the things are known and known, there is nothing in biology that makes no hypothesis more likely because of our simple intuition. Another principle of proof is that because there is no proof of theorem one more question is raised that may well cause something to be true and cause no proof. At the same time of knowing something

    About

    process in computer terminology is analogous to that for string concatenation in programming language. Here is an analogy that has a parallel in it, where C doesn’t have both. First imagine our first program, C, running for a few minutes. It’s getting ready for the start. When another user enters our program, it finds a bunch of numbers on page 542. It says: “H1, J-U, J, W-R, G, H, E, Q, D.” It asks: “E-F. H-A. H-U, Y-R. T-U. K-K, P-P-D …” Then this user says: “H-P-H, Y-K. T-W-S, T-O, P-R.” It says: “F-E. W-U, J-A, T-Y-K. T-J. D P-J-D D, P-E-J D” and the user says: “The one we should do right before our eyes. The one we should be doing right after our eyes.” So far nothing has occurred to us, so the data in the program tells us that the number is a bunch of zeros and that it has happened to all the numbers above. Now let us examine these two data, the initial one and the result. This first example compares the start and finish values of different characters. This

    External links – process in computer terminology is analogous to

    https://en.wikipedia.org/wiki/Data_center

    https://fr.vikidia.org/wiki/Datacenter

    https://128mots.com/index.php/2021/10/06/edge-computing-is-often-referred-to-as-a-topology-what-does-this-term-describe/

    https://diogn.fr/index.php/2021/08/19/que-mettre-dans-un-cv/

    https://128words.com/index.php/2021/08/23/usb-is-which-type-of-storage-device/

    स्रोत : diogn.fr

    Computer Quiz

    Computer Awareness is very important for all kinds of Competitive Exams. We assure you that our Computer Quiz Questions will help you to grab confidence on questions asked on computer awareness.

    Computer Quiz – Set 8

    April 15, 2015 COMPUTER QUIZ

    1.The Advantage Of “Touch Screen” Is ___________

    a) That It Is Natural To Touch Things

    b) That It Uses A Little Screen Space For Each Choice

    c) That It Is Not As Tiring As The Keyboard Input

    d) All The Above

    Click to View Answer

    Answer a) That It Is Natural To Touch Things

    2. Computer Audit Involves Review Of ____________

    a) Checking Of Data Integrity

    b) All The Above

    c) Established Policies

    d) Efficiency Of Operations

    Click to View Answer

    Answer b) All The Above

    3. LINKEDIN Is A __________

    a) Operating System

    b) Social Networking Site

    c) Web Browser d) Search Engine

    Click to View Answer

    Answer b) Social Networking Site

    4. ______________ Process Rearranges File Fragments In To Contiguous Files

    a) Defragmentation b) Disk Scanning c) Unfragging d) Folder Folding

    Click to View Answer

    Answer a) Defragmentation

    5. Which One Of The Following Problem Causes Exception?

    a) A Problem In Calling Function

    b) A Run-Time Error c) A Syntax Error

    d) Missing Semicolon In Statement In Main

    Click to View Answer

    Answer b) A Run-Time Error

    6. _______ Was A Search Engine System For The Gopher Protocol

    a) Gobbler b) Archie c) Veronica d) Mikky

    Click to View Answer

    Answer c) Veronica

    7. “Process” In Computer Terminology Is Analogous To _________

    a) Job b) Method c) Program d) Task e) Call

    Click to View Answer

    Answer d) Task

    8. To Access A Mainframe Or Super Computer, Users Generally Often Use A ____________

    a) Handheld b) Terminal c) Node d) Desktop

    Click to View Answer

    Answer b) Terminal

    9. Windows 7 Is An Example Of ___________

    a) Operating System b) Shareware

    c) Application Software

    d) None Of The Above

    e) Browser

    Click to View Answer

    Answer a) Operating System

    10. The System Which Has Made It Possible To Reduce Paper Work In Offices Is ___________

    a) Paper Shredder b) E-Mail c) LAN d) WAN

    Click to View Answer

    Answer b) E-Mail

    11. What Is The Storage Area For E-Mail Message Called?

    a) Mail Box b) Message Box c) None Of These d) Hard Disk

    Click to View Answer

    Answer a) Mail Box

    12. The Letter And Number Of The Intersecting Column And Row Is The

    a) None Of These b) Cell Location c) Cell Position d) Cell Address

    Click to View Answer

    Answer d) Cell Address

    13. Which Of These Is A Point-And-Draw Device?

    a) Mouse b) Printer c) Scanner d) CD

    Click to View Answer

    Answer a) Mouse

    14. The Internet Is ____?

    a) Inter-Connections Of Networks

    b) An Internal Communication System For A Business

    c) A Communication System For Some Of The Cities In Pakistan

    d) Internet Is Same As Webpages

    Click to View Answer

    Answer a) Inter-Connections Of Networks

    15. When Something Is Displayed At The Same Time As It Is Created, Accessed, Or Imported, It Is Known As:

    a) Online Time b) Digital Time c) Real Time d) None Of These

    Click to View Answer

    Answer c) Real Time

    स्रोत : www.daytodaygk.com

    Do you want to see answer or more ?
    Mohammed 5 month ago
    4

    Guys, does anyone know the answer?

    Click For Answer