if you want to remove an article from website contact us from top.

    september also used to have 29 days which ruler added additional day to it

    Mohammed

    Guys, does anyone know the answer?

    get september also used to have 29 days which ruler added additional day to it from screen.

    Amazon Calendar Quiz answers: January takes its name from Janus, the Roman God of?

    Amazon Calendar Quiz answers today: win Rs 20,000 (1 winner) - Quiz

    Amazon Calendar Quiz answers today: win Rs 20,000 (1 winner)

    BY: ASHISH KHAITAN   IN: QUIZ

    PUBLISHED ON: SEPTEMBER 16, 2022

    LAST UPDATED: SEPTEMBER 18, 2022

    Amazon Calendar Quiz is the newest quiz by Amazon. It is visible under the “New games this week” subsection on Funzone, along with three more quizzes. With this quiz, Amazon is offering a chance to win Rs 20,000, and only 1 winner will be selected via a lucky draw of lots. However, to win the quiz, one must answer all the questions correctly without failing.

    Also Read: Amazon Special Edition Jackpot Quiz answers today: win Rs 50,000 and more

    The Amazon Camera Great Indian Festival Quiz joins similar quizzes on Funzone, such as the Amazon Gaming Edition Spin and Win Quiz, Amazon Camera Great Indian Festival Quiz, Amazon ASUS Quiz, and others. Interested users can visit Funzone or click on this link to check out more quizzes like this by Amazon India.

    Amazon Calendar Quiz answers

    Answer 1: Beginnings

    Answer 2: Julius Caesar

    Answer 3: Friday Answer 4: Aphrodite Answer 5: 2007

    Want alerts when a new quiz is posted, along with the answers? Follow us on Telegram for timely updates

    Table of Contents

    Amazon Calendar Quiz questions and answers

    Question 1: January takes its name from Janus, the Roman God of?

    Answer: Beginnings

    Question 2: September also used to only have 29 days, which ruler added additional day to it?

    Answer: Julius Caesar

    Question 3: It was Sunday on Jan 1, 2006. What was the day of the week Jan 1, 2010?

    Answer: Friday

    Question 4: April is named after the Greek Goddess of Love, who was she?

    Answer: Aphrodite

    Question 5: Among the following, which was not a leap year?

    Answer: 2007

    How to find the Amazon Calendar Quiz?

    The Amazon Calendar Quiz is a new contest by Amazon and is live on the Funzone section of the Amazon shopping app. In order to find this quiz, open the Amazon app and go to the Funzone section. Once you’re there, look for the Amazon Calendar Quiz and tap on the quiz banner to start the contest. You can also click here to visit the quiz directly on your smartphone.

    Amazon Calendar Quiz answers today: win Rs 20,000 (1 winner)

    Amazon Calendar Quiz is the latest addition to Funzone, and it arrives when the Amazon Great Indian Festival sale is here. With this quiz, Amazon users can win Rs 20,000 as an Amazon Pay balance. However, to win the prize money, the participant needs to answer all the questions correctly without failing.

    Amazon Calendar Quiz is being held on Funzone from September 14th, 2022, to September 27th, 2022. There will be a single winner in this quiz, and Amazon will announce their name at the end of the contest period. The winner will walk home with an Amazon Pay balance worth Rs 20,000, credited to the winner’s account on or before October 4th, 2022.

    You must be a legal resident of India and must be 18 years or older to participate in this quiz. If you are declared a winner, then you must provide valid proof of identity. The list of eligible documents includes Voter ID, PAN card, Driving License, or Indian Passport. This quiz is subject to force majeure circumstances. If you are an Amazon employee, direct family member, or affiliate, then you are not eligible for the lucky draw.

    Amazon Calendar Quiz: how to play?

    Download the Amazon mobile app from Google Play Store or App Store.

    Open the app, sign in using your existing account, or create a new one.

    Search for Funzone and click on the first result.

    Now, look for the Amazon Calendar Quiz and tap on its banner.

    You can also click here to visit the quiz window directly.

    Answer all the questions correctly to enter the pool for the lucky draw.

    The last screen will confirm that you have entered the lucky draw.

    Amazon Calendar Quiz: terms and conditions

    The lucky draw for the quiz will be carried out at the end of the contest period.

    The winners will be informed via email or SMS to claim their prize.

    To claim the prize, the winners must verify their mobile numbers with Amazon India.

    All the information shared in connection with the contest will be treated as per Amazon’s privacy notice.

    Your participation is considered as consent to use your image or likeness for promotion.

    Amazon says it reserves the right to change the terms and conditions.

    The company can also cancel the contest at any time.

    Amazon Calendar Quiz: winners list

    The Amazon Calendar Quiz is being held on Funzone from September 14th, 2022, to September 27th, 2022. There will be a single winner in this quiz, and his/her name will be announced at the end of the contest period. Amazon will post the winner’s name on this link, and the prizes will be credited to the winner on or before October 4th, 2022.

    Twitter Facebook Comments TAGS:

    AMAZON CALENDAR QUIZ

    AMAZON FUNZONE AMAZON INDIA

    ASHISH KHAITAN

    Twitter

    Ashish Khaitan is a Delhi University graduate with 2+ years of experience in tech writing. He has written troubleshooting guides for hardware and software products, and has previously worked for publications like AnimeIndia and OTAKUSMART. Ashish covers deals, gaming and features on Pricebaba. He enjoys reading comics and is a big fan of Japanese anime.

    स्रोत : pricebaba.com

    September also used to only have 29 days, which ruler added additional day to it? Amazon Calender Quiz Answers

    September also used to only have 29 days, which ruler added additional day to it? Answer: Julius Caesar - Amazon Calender Quiz Answers Today 15th September 2022

    September also used to only have 29 days, which ruler added additional day to it? Amazon Calender Quiz Answers

    September also used to only have 29 days, which ruler added additional day to it? Answer: Julius Caesar – Amazon Calender Quiz Answers Today 15th September 2022.Play the Amazon calender quiz and stand a chance to win a ₹20,000 Amazon pay balance.The Amazon calender quiz is a new contest in the Amazon fun zone section which has commenced on 14th September 2022 and is valid till 27th September 2022.In the Amazon calender quiz, you just need to answer five simple questions correctly to win the rewards. Amazon calender quiz answers are given below.Total 1 winner will be selected by a lucky draw from all the participants and each can win a ₹20,000 Amazon pay balance. The prize will be credited to the winners before 8th October 2022. Users can find it under the lucky draw winners section.Every day new quizzes are added under the Amazon fun zone section where you can play and win exciting prizes like Amazon pay gift card, smart phone, earbuds, etc.

    Play Amazon Calender Quiz & Win ₹20,000

    1. Click on link given below to directly visit the Amazon fun zone quiz page.

    Click here

    2. Scroll down below and click on the amazon ‘calender quiz’ banner.3. Take the quiz, select all the correct options and stand a chance to win prizes.4. You can participate in this quiz only till 27th September 2022, 11:59 pm.5. Total 1 lucky winners will be selected and each can win a ₹20,000 Amazon pay balance.

    Amazon Calender Quiz Answers

    Q1. January takes its name from Janus, the Roman God of?Answer: BeginningsQ2. September also used to only have 29 days, which ruler added additional day to it?Answer: Julius Caesar

    Telegram Channel

    Q3. It was Sunday on Jan 1, 2006. What was the day of the week Jan 1, 2010?Answer: FridayQ4. April is named after the Greek Goddess of Love, who was she?Answer: AphroditeQ5. Among the following, which was not a leap year?Answer: 2007

    स्रोत : rozmoj.com

    Amazon Quiz : September also used to only have 29 days, which ruler added additional day to it?

    Gkforyou provides very fast and accurate Amazon App Fun Zone Daily quiz answers today. Apart from this, you can also read GK Quiz Hindi and Current Affairs here.

    Amazon Quiz : September also used to only have 29 days, which ruler added additional day to it?

    Play the Amazon Calendar Quiz and enter the lucky draw to win Rs. 20,000 Amazon Pay Balance. 

    Submit your Answers on Amazon App Click here .See the Amazon Contest winner list Click here. FOLLOW TELEGRAM CHANNEL(1K)

    So let's see the verified answer of Amazon Calendar Quiz.

    September also used to only have 29 days, which ruler added additional day to it? Amazon Quiz Answer

    Q2# September also used to only have 29 days, which ruler added additional day to it?

    Augustus Julius Caesar Tiberius Claudius

    All Amazon Quiz Answers & get a chance to win Amazon Pay Balance, Smartphone & more

    Amazon Calendar Quiz all Answers are given below 

    Correct Answers 1: Beginnings

    Correct Answers 2: Julius Caesar

    Correct Answers 3: Friday

    Correct Answers 4: Aphrodite

    Correct Answers 5: 2007

    Also See : Amazon September Edition Quiz answers Also See : Amazon September Edition Spin win Quiz answerAlso See : Amazon September Special Edition Spin win Quiz answer Also See : Amazon September Edition Jackpot Quiz answer Also See : Amazon mini tiv please find attached Season 3 spin win Quiz answer Also See : Amazon Fire-Boltt Dynamite Quiz answers Also See : Amazon pTron Force X10 Quiz answers Also See : Amazon Funzone Stars Quiz answers Also See : Amazon Amazon Redmi 11 Prime 5G Quiz answers

    calendar-quiz

    स्रोत : www.gkforyou.com

    Do you want to see answer or more ?
    Mohammed 8 day ago
    4

    Guys, does anyone know the answer?

    Click For Answer