if you want to remove an article from website contact us from top.

    strong means you have a high sense of moral and ethical behaviour

    Mohammed

    Guys, does anyone know the answer?

    get strong means you have a high sense of moral and ethical behaviour from screen.

    Moral and Ethics MCQ

    Business ethics moral value mcqs for university students mcq on moral and ethics source it is important to have good to be successful in your career. appearance

    1 out of 7

    स्रोत : www.studocu.com

    MCQ ON MORAL AND ETHICS

    Central Government Employees News

    MCQ ON MORAL AND ETHICS - For Postal Examination

    Posted by Admin

    Oct 30, 20190 comments

    MCQ ON MORAL AND ETHICS

    Source : http:/sapost.blogspot.com/

    Download PDF

    1. It is important to have a good ____________ to be successful in your career.

    (a) Appearance       (b) Attendance           (c)   Attitude      (d) Respect

    Answer: (c) Attitude

    2. It is important to be at work………………………………. every day and on time unless you are sick or have a family emergency.

    (a) Appearance       (b) Attendance          (c)   Attitude       (d) Respect

    Answer: (b) Attendance

    3. Strong …………………………………….. means you have a high sense of moral and ethical behavior that earns respect of others.

    (a) Cooperation            (b) Confidence       (c) Attitude       (d) Character

    Answer: (d) Character

    4………………………………………….. is essential at work because you must be able to work with others, especially if you don’t always agree with them.

    (a) Communication      (b) Cooperation     (c) Honesty       (d) Integrity

    Answer: (b) Cooperation

    5………………………………………….skills such as writing, speaking and body language are important work ethics so that you can be clear in your messages to others.

    (a) Communication     (b) Cooperation        (c) Honesty       (d) Integrity

    Answer: (a) Communication

    6. You are a person with a high level of…………………………………..if you stand by your values even if others put pressure on you to do something that is wrong or if they make fun of you.

    (a) Communication      (b) Cooperation     (c) Honesty       (d) Integrity

    Answer: (d) Integrity

    7. If you don’t have …………………………………., you can really get in trouble for lying, cheating or deceiving others.

    (a) Communication        (b) Cooperation       (c) Honesty       (d) Integrity

    Answer: (c) Honesty

    8. If you can keep things at work in order and have a neat workplace, then you have great……………………………………….

    (a) Loyalty        (b) Organizational Skills          (c) Productivity     (d) Respect

    Answer: (b) Organizational Skills

    9. It is always important to……………………. yourself, others and the place where you work.

    (a) Appearance             (b) Cooperate       (c) Communicate         (d) Respect

    Answer: (d) Respect

    10. If you have ……………………………., you will be a trusted person because they will see that you are committed to your company.

    (a) Loyalty          (b) Organizational Skills      (c) Productivity     (d) Respect

    Answer: (a) Loyalty

    11. …………… work ethic is important because when you are at work, you are expected to perform your duties without wasting time or getting paid for doing very little.

    (a) Loyalty       (b) Organizational Skills   (c) Productivity    (d) Respect

    Answer: (c) Productivity

    12. Some jobs cannot be done alone and some can be done much better and faster if you possess the quality of …………………………………………...

    (a) Responsibility                (b) Respect (c) Teamwork                      (d) Cooperation

    Answer: (c) Teamwork

    13. Having ………………………………..means you can be trusted to do what you are expected to do at work

    (a) Responsibility                   (b) Respect  (c) Teamwork                        (d) Cooperation

    Answer: (a) Responsibility

    14. It is important to dress appropriately for work and have good personal hygiene including brushing teeth, wearing deodorant (but not strong perfume or cologne) and having neat hair.

    (a) Appearance                       (b) Attendance (c) Attitude                            (d) Respect

    Answer: (a) Appearance

    15. What is business ethics?

    (a) The study of business situations, activities, and decisions where issues of right and wrong are addressed

    (b) Defined as decisions organisations make on issues that could be considered right or wrong

    (c) Ethics that can be applied to an organisation’s practises

    (d) Ethical processes businesses use in order to achieve a good ethical standard

    Answer: (a) The study of business situations, activities, and decisions where issues of right and wrong are addressed

    Source : http:/sapost.blogspot.com/

    16. Ethics & Law overlap.

    This is called…

    (a) Yellow area               (b) White area    (c) Black area                 (d) Grey area

    Answer: (d) Grey area

    17. Teaching Ethics in Business schools will

    (a) Increase awareness about ethics

    (b) Make managers sensitive to ethical issues

    (c) Make future manager aware of implications of unethical practices

    (d) Guide managers when they face ethical dilemmas

    (e) All of the Above

    Answer: (e) All of the Above

    18. A written statement of policies and principles that guides the behaviour of all employees is called

    (a) code of ethics                  (b) word of ethics

    (c) ethical dilemma               (d) None of the above

    Answer: (a) code of ethics

    19. What is the classical view of management's social responsibility?

    (a) To create specific environment in work place

    (b) To maximise profits

    (c) To protect and improve society's welfare

    (d) All of the above

    Answer: (b) To maximise profits

    20. Which of these is a purpose of shared organisational values?

    (a) Build Team Support   (b) Influence marketing efforts

    (c) Guide managers' decisions and actions       (d) All of the above

    स्रोत : sapost.blogspot.com

    Work Ethics Flashcards

    Test Learn with flashcards, games, and more — for free.

    Work Ethics

    Term 1 / 7

    Strong __________________ means you are known for doing the right thing because you have a high sense of moral and ethical behavior that earns respect of others.

    Click the card to flip 👆

    Definition 1 / 7 Cooperation

    Click the card to flip 👆

    Created by Tannistha_VIT-AP Test

    Terms in this set (7)

    Strong __________________ means you are known for doing the right thing because you have a high sense of moral and ethical behavior that earns respect of others.

    Cooperation

    ________________________ is essential at work because you must be able to work with others, especially if you don't always agree with them.

    Communication

    You are a person with a high level of ______________ if you stand by your values even if others put pressure on you to do something that is wrong or if they make fun of you.

    Integrity

    If you can keep things at work in order and have a neat workplace, then you have great______________.

    Organizational skill

    It is always important to show ___________ for yourself, others and the place where you work.

    Respect

    This work ethic is important because when you are at work, you are expected to perform your duties without wasting time or getting paid for doing very little.

    Productivity

    Having ____________________ means you can be trusted to do what you are expected to do at work

    Responsibility

    Students also viewed

    Work Ethics Make-up Task

    11 terms priincessss-ash NSTP-Lesson 5 24 terms greatsailor9 Work Ethics 14 terms rbrown54620 AMEG QUIZ 3 15 terms AAPG2001 PLUS

    Sets found in the same folder

    ISYS 363 Quiz #1 30 terms WillJanus

    Business Law Chapter 3

    10 terms SallyTCC Chapter 7: MCQ 20 terms grantgleffe

    5. According to Kant, what is a hypothetical…

    12 terms woahhhcaitlinnn

    Recommended textbook solutions

    U.S. History 1st Edition

    John Lund, Paul S. Vickery, P. Scott Corbett, Todd Pfannestiel, Volker Janssen

    567 solutions

    The Language of Composition: Reading, Writing, Rhetoric

    2nd Edition

    Lawrence Scanlon, Renee H. Shea, Robin Dissin Aufses

    661 solutions

    Tonal Harmony, Workbook

    8th Edition

    Byron Almen, Dorothy Payne, Stefan Kostka

    1,387 solutions

    Ways of the World: A Global History

    3rd Edition Robert W. Strayer 232 solutions

    Other Quizlet sets

    Literature and Composition II First Semester…

    19 terms MrsAnzaloneSRS

    PATHOLOGY REVIEWER PART 2

    40 terms Sheirida_Miranda

    Physiological Psych Exam 2

    199 terms kate_kocses ob exam 1 58 terms Kelly_Dowd 1/4

    स्रोत : quizlet.com

    Do you want to see answer or more ?
    Mohammed 15 day ago
    4

    Guys, does anyone know the answer?

    Click For Answer