if you want to remove an article from website contact us from top.

    what are the three additional days known as that a drawer gives to the drawee for payment

    Mohammed

    Guys, does anyone know the answer?

    get what are the three additional days known as that a drawer gives to the drawee for payment from screen.

    Maturity, Discounting, Due Date and Endorsement of Bills

    In the business world, bills of exchange are an important tool to facilitate transactions and deals. It is hence important to learn about them and their terms. Let us learn about Maturity, Discounting, Due Date and Endorsement of Bills.

    Bill of Exchange

    Maturity, Discounting, Due Date and Endorsement of Bills

    In the business world, bills of exchange are an important tool to facilitate transactions and deals. It is hence important to learn about them and their terms. Let us learn about Maturity, Discounting, Due Date and Endorsement of Bills.

    Table of content

    1 Suggested Video 2 Bill of Exchange

    2.1 Browse more Topics under Bill Of Exchange

    3 Maturity of Bill and Due Date

    4 Discounting of Bill

    5 Endorsement of Bill

    6 Solved Question for You

    Suggested Video

    Objectives of Business

    Levels of Management

    Bill of Exchange

    Transactions are the cornerstone of the business. They occur on a daily basis in every business. As business is based upon transactions, they are either done in cash or credit. A cash transaction is an upfront and immediate. Whereas, credit transaction is done in the future.

    To support the assurance of payment in the future, the seller urges the buyer to sign an agreement known as Bill of Exchange. It is a legal writing written by one side (maker or drawer) ordering the other side (payer or drawee) to pay a certain amount within or on the decided date.

    Browse more Topics under Bill Of Exchange

    Meaning of Bill of Exchange and Promissory Note

    Basics of Accounting Treatment

    Bills Receivable, Bills Payable Books and Accommodation Bills

    Renewal and Retiring of the Bill

    Dishonour of a Bill

    As per the Negotiable Instruments Act 1881, a bill of exchange is an instrument in writing containing an unconditional order, signed by the maker, directing a certain person to pay a certain sum of money only to, or to the order of a certain person or to the bearer of the instrument. Further are the characteristics of the bill of exchange;

    A bill of exchange is in writing.

    It is an order to make payment.

    The order to make payment is unconditional.

    The maker of the bill of exchange must sign it.

    The payment to be made must be certain.

    The date on which payment is made must also be certain.

    The bill of exchange must be payable to a certain person.

    The amount mentioned in the bill of exchange is payable either on demand or on the expiry of a fixed period of time.

    It must be stamped as per the requirement of law.

    A bill of exchange is issued by the lender (creditor) upon his debtor (indebted person). It needs to be acknowledged by the drawee (debtor) or somebody on his behalf. It is only a draft until its acceptance is confirmed.

    Maturity of Bill and Due Date

    Here we will learn about the maturity of the bill of exchange. In the commercial world maturity means ‘date when payment is due’. The date that comes after adding the 3 days of grace to the due date of the bill is known as ‘date of maturity’.   To understand the maturity of bill better, first, you need to under the concept of a due date.

    Due date – It is a date on which the payment is expected/due.Bill at Sight – Due date is the date on which a bill is presented for the payment.Bill after Sight –Here, the due date is the date of acceptance plus terms of the bill. For example, if the bill is drawn on 1st March and it is accepted on 5th March. In that case, if the maturity of the bill is 1 month after sight. Then the due date would be 5th March + 1 month = 5th April.Bill after Date – Here, the due date is the date of drawing plus the terms of the bill. For example, if the bill is drawn on 1st January and its maturity is 30 days after date then its due date would be 1st January + 30 days = 31st January.Days of Grace – Drawee is given three extra days following the due date of the bill for making payment. These 3 days are known as ‘Days of Grace’. It is a custom to add the days of grace. For example, if the bill is drawn on 1st January and its maturity is 1 month then the due date would be 1st January + 1 month + 3 days = 4th February.

    Discounting of Bill

    On the off chance that the holder of the bill needs money, then he can go to the bank for encashment of the bill before the due date. The bank will give money to the holder of the bill after cutting some interest. That interest deducted is called discounting.

    Endorsement of Bill

    Endorsement of the bill implies the procedure by which the maker or holder of bill transfers the title of the bill in assistance of his/her creditors. The individual transferring the title is called “Endorser” and the individual to whom the bill is exchanged called “Endorsee”. An endorsement is done by signing at the back of the bill.

    Solved Question for You

    Question. State 3 essential features of the bill of exchange

    Answer: Three essential features are as follows

    The maker of the bill of exchange must sign it

    The payment to be made must be certain

    The date on which payment is made must also be certain.

    स्रोत : www.toppr.com

    What are the three additional days known as that a drawer gives to the drawee for paymentA)

    Click here 👆 to get an answer to your question ✍️ What are the three additional days known as that a drawer gives to the drawee for paymentA) Conditional daysB…

    !function(a,b,c,d,e){a.ddCaptchaOptions=e||null;var m=b.createElement(c),n=b.getElementsByTagName(c)[0];m.async=0,m.src=d,n.parentNode.insertBefore(m,n)}(window,document,"script","https://js.captcha-display.com/xhr_tag.js", {ajaxListenerPath: ["brainly.in/api", "brainly.in/graphql", "api-textbook-solutions.brainly.com", "question-matching-textbook-solutions.brainly.com"], withCredentials: true, sessionByHeader: true, overrideAbortFetch: true, allowHtmlContentTypeOnCaptcha: true });

    What are the three additional days known as that a drawer gives to the drawee for paymentA) - Brainly.in

    @media(max-width:767px){.sg-hide-for-small-only{display:none!important}}@media(min-width:768px)and (max-width:1023px){.sg-hide-for-medium-only{display:none!important}}@media(max-width:1023px){.sg-hide-for-medium-down{display:none!important}}@media(min-width:768px){.sg-hide-for-medium-up{display:none!important}}@media(min-width:1024px){.sg-hide-for-large-only,.sg-hide-for-large-up{display:none!important}}@media(min-width:1280px){.sg-hide-for-xlarge-up{display:none!important}}@-webkit-keyframes focusShadow1{0%{box-shadow:0 0 0 0 var(--focusInnerColor)}to{box-shadow:0 0 0 2px var(--focusInnerColor)}}@keyframes focusShadow1{0%{box-shadow:0 0 0 0 var(--focusInnerColor)}to{box-shadow:0 0 0 2px var(--focusInnerColor)}}@-webkit-keyframes focusShadow2{0%{box-shadow:0 0 0 1.8px var(--focusInnerColor)}to{box-shadow:0 0 0 2px var(--focusInnerColor),0 0 0 4px var(--focusColor)}}@keyframes focusShadow2{0%{box-shadow:0 0 0 1.8px var(--focusInnerColor)}to{box-shadow:0 0 0 2px var(--focusInnerColor),0 0 0 4px var(--focusColor)}}@-webkit-keyframes focusShadow3{0%{box-shadow:0 0 0 2px var(--focusInnerColor),0 0 0 3.8px var(--focusColor)}to{box-shadow:0 0 0 2px var(--focusInnerColor),0 0 0 4px var(--focusColor),0 0 0 6px var(--focusOuterColor)}}@keyframes focusShadow3{0%{box-shadow:0 0 0 2px var(--focusInnerColor),0 0 0 3.8px var(--focusColor)}to{box-shadow:0 0 0 2px var(--focusInnerColor),0 0 0 4px var(--focusColor),0 0 0 6px var(--focusOuterColor)}}html{font-size:16px}*,:after,:before{box-sizing:border-box}body{--focusColor:#6d83f3;--focusInnerColor:#fff;--focusOuterColor:rgba(109,131,243,.3);-webkit-font-smoothing:antialiased;-moz-osx-font-smoothing:grayscale;font-family:ProximaNova,Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:1rem;line-height:1.5rem}:not(a){transition:box-shadow 80ms cubic-bezier(.3,0,1,.8)}:not(a):focus-visible{-webkit-animation:focusShadow1 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1),focusShadow2 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) 60ms,focusShadow3 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) .12s;animation:focusShadow1 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1),focusShadow2 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) 60ms,focusShadow3 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) .12s;box-shadow:0 0 0 2px var(--focusInnerColor),0 0 0 4px var(--focusColor),0 0 0 6px var(--focusOuterColor);outline:none}@media(forced-colors:active){:not(a):focus-visible{outline-color:Highlight;outline-offset:6px;outline-style:auto;outline-width:2px}}:not(a):focus{-webkit-animation:focusShadow1 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1),focusShadow2 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) 60ms,focusShadow3 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) .12s;animation:focusShadow1 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1),focusShadow2 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) 60ms,focusShadow3 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) .12s;box-shadow:0 0 0 2px var(--focusInnerColor),0 0 0 4px var(--focusColor),0 0 0 6px var(--focusOuterColor);outline:none}@media(forced-colors:active){:not(a):focus{outline-color:Highlight;outline-offset:6px;outline-style:auto;outline-width:2px}}:not(a):focus:not(:focus-visible){-webkit-animation:none;animation:none;box-shadow:none;outline:none}a:focus-visible{outline-color:var(--focusColor);outline-offset:4px;outline-style:auto;outline-width:2px}a:focus{outline-color:var(--focusColor);outline-offset:4px;outline-style:auto;outline-width:2px}a:focus:not(:focus-visible){outline:none}/*! normalize.scss v0.1.0 | MIT License | based on git.io/normalize */html{-ms-text-size-adjust:100%;-webkit-text-size-adjust:100%;font-family:sans-serif}body{margin:0}article,aside,details,figure,footer,header,main,menu,nav,section,summary{display:block}canvas,progress,video{display:inline-block;vertical-align:baseline}[hidden],template{display:none}a{background-color:transparent}a:active,a:hover{outline:0}b,strong{font-weight:700}h1{font-size:2em;margin:.67em 0}mark{background:#ff0;color:#000}small{font-size:80%}sub,sup{font-size:75%;line-height:0;position:relative;vertical-align:baseline}sup{top:-.5em}sub{bottom:-.25em}img{border:0}svg:not(:root){overflow:hidden}figure{margin:1em 40px}hr{box-sizing:content-box;height:0}pre{overflow:auto}code,pre{font-family:monospace,monospace;font-size:1em}button,input,optgroup,select,textarea{color:inherit;font:inherit;margin:0}button{overflow:visible}button,select{text-transform:none}button,html input[type=button],input[type=reset],input[type=submit]{-webkit-appearance:button;cursor:pointer}button[disabled],html input[disabled]{cursor:default}button::-moz-focus-inner,input::-moz-focus-inner{border:0;padding:0}input{line-height:normal}input[type=checkbox],input[type=radio]{box-sizing:border-box;padding:0}input[type=number]::-webkit-inner-spin-button,input[type=number]::-webkit-outer-spin-button{height:auto}input[type=search]{-webkit-appearance:textfield;box-sizing:content-box}input[type=search]::-webkit-search-cancel-button,input[type=search]::-webkit-search-decoration{-webkit-appearance:none}textarea{overflow:auto}optgroup{font-weight:700}table{border-collapse:collapse;border-spacing:0}td,th{padding:0}h1,h2,h3,h4,h5,h6,p{margin:0;padding:0}a{text-decoration:none}input[type=search]{box-sizing:border-box}svg:not(:root){overflow:visible}.sg-space-y-0>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:0!important}.sg-space-x-0>*+* :not(.sg-space-ignore){margin-left:0!important}.sg-space-y-none>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:0!important}.sg-space-x-none>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:0!important}.sg-space-y-xxs>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:4px!important}.sg-space-x-xxs>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:4px!important}.sg-space-y-xs>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:8px!important}.sg-space-x-xs>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:8px!important}.sg-space-y-s>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:16px!important}.sg-space-x-s>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:16px!important}.sg-space-y-m>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:24px!important}.sg-space-x-m>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:24px!important}.sg-space-y-l>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:40px!important}.sg-space-x-l>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:40px!important}.sg-space-y-xl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:64px!important}.sg-space-x-xl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:64px!important}.sg-space-y-xxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:104px!important}.sg-space-x-xxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:104px!important}.sg-space-y-xxxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:168px!important}.sg-space-x-xxxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:168px!important}.sg-space-y-xxxxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:272px!important}.sg-space-x-xxxxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:272px!important}.empty\:sg-space-y-0>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:0!important}.empty\:sg-space-x-0>*+* :not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:0!important}.empty\:sg-space-y-none>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:0!important}.empty\:sg-space-x-none>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:0!important}.empty\:sg-space-y-xxs>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:4px!important}.empty\:sg-space-x-xxs>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:4px!important}.empty\:sg-space-y-xs>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:8px!important}.empty\:sg-space-x-xs>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:8px!important}.empty\:sg-space-y-s>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:16px!important}.empty\:sg-space-x-s>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:16px!important}.empty\:sg-space-y-m>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:24px!important}.empty\:sg-space-x-m>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:24px!important}.empty\:sg-space-y-l>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:40px!important}.empty\:sg-space-x-l>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:40px!important}.empty\:sg-space-y-xl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:64px!important}.empty\:sg-space-x-xl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:64px!important}.empty\:sg-space-y-xxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:104px!important}.empty\:sg-space-x-xxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:104px!important}.empty\:sg-space-y-xxxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:168px!important}.empty\:sg-space-x-xxxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:168px!important}.empty\:sg-space-y-xxxxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:272px!important}.empty\:sg-space-x-xxxxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:272px!important}@media(min-width:768px){.md\:sg-space-y-0>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:0!important}.md\:sg-space-x-0>*+* :not(.sg-space-ignore){margin-left:0!important}.md\:sg-space-y-none>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:0!important}.md\:sg-space-x-none>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:0!important}.md\:sg-space-y-xxs>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:4px!important}.md\:sg-space-x-xxs>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:4px!important}.md\:sg-space-y-xs>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:8px!important}.md\:sg-space-x-xs>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:8px!important}.md\:sg-space-y-s>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:16px!important}.md\:sg-space-x-s>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:16px!important}.md\:sg-space-y-m>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:24px!important}.md\:sg-space-x-m>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:24px!important}.md\:sg-space-y-l>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:40px!important}.md\:sg-space-x-l>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:40px!important}.md\:sg-space-y-xl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:64px!important}.md\:sg-space-x-xl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:64px!important}.md\:sg-space-y-xxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:104px!important}.md\:sg-space-x-xxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:104px!important}.md\:sg-space-y-xxxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:168px!important}.md\:sg-space-x-xxxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:168px!important}.md\:sg-space-y-xxxxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:272px!important}.md\:sg-space-x-xxxxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:272px!important}.md\:empty\:sg-space-y-0>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:0!important}.md\:empty\:sg-space-x-0>*+* :not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:0!important}.md\:empty\:sg-space-y-none>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:0!important}.md\:empty\:sg-space-x-none>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:0!important}.md\:empty\:sg-space-y-xxs>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:4px!important}.md\:empty\:sg-space-x-xxs>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:4px!important}.md\:empty\:sg-space-y-xs>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:8px!important}.md\:empty\:sg-space-x-xs>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:8px!important}.md\:empty\:sg-space-y-s>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:16px!important}.md\:empty\:sg-space-x-s>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:16px!important}.md\:empty\:sg-space-y-m>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:24px!important}.md\:empty\:sg-space-x-m>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:24px!important}.md\:empty\:sg-space-y-l>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:40px!important}.md\:empty\:sg-space-x-l>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:40px!important}.md\:empty\:sg-space-y-xl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:64px!important}.md\:empty\:sg-space-x-xl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:64px!important}.md\:empty\:sg-space-y-xxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:104px!important}.md\:empty\:sg-space-x-xxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:104px!important}.md\:empty\:sg-space-y-xxxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:168px!important}.md\:empty\:sg-space-x-xxxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:168px!important}.md\:empty\:sg-space-y-xxxxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:272px!important}.md\:empty\:sg-space-x-xxxxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:272px!important}}@media(min-width:1024px){.lg\:sg-space-y-0>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:0!important}.lg\:sg-space-x-0>*+* :not(.sg-space-ignore){margin-left:0!important}.lg\:sg-space-y-none>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:0!important}.lg\:sg-space-x-none>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:0!important}.lg\:sg-space-y-xxs>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:4px!important}.lg\:sg-space-x-xxs>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:4px!important}.lg\:sg-space-y-xs>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:8px!important}.lg\:sg-space-x-xs>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:8px!important}.lg\:sg-space-y-s>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:16px!important}.lg\:sg-space-x-s>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:16px!important}.lg\:sg-space-y-m>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:24px!important}.lg\:sg-space-x-m>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:24px!important}.lg\:sg-space-y-l>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:40px!important}.lg\:sg-space-x-l>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:40px!important}.lg\:sg-space-y-xl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:64px!important}.lg\:sg-space-x-xl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:64px!important}.lg\:sg-space-y-xxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:104px!important}.lg\:sg-space-x-xxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:104px!important}.lg\:sg-space-y-xxxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:168px!important}.lg\:sg-space-x-xxxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:168px!important}.lg\:sg-space-y-xxxxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:272px!important}.lg\:sg-space-x-xxxxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:272px!important}.lg\:empty\:sg-space-y-0>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:0!important}.lg\:empty\:sg-space-x-0>*+* :not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:0!important}.lg\:empty\:sg-space-y-none>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:0!important}.lg\:empty\:sg-space-x-none>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:0!important}.lg\:empty\:sg-space-y-xxs>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:4px!important}.lg\:empty\:sg-space-x-xxs>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:4px!important}.lg\:empty\:sg-space-y-xs>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:8px!important}.lg\:empty\:sg-space-x-xs>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:8px!important}.lg\:empty\:sg-space-y-s>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:16px!important}.lg\:empty\:sg-space-x-s>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:16px!important}.lg\:empty\:sg-space-y-m>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:24px!important}.lg\:empty\:sg-space-x-m>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:24px!important}.lg\:empty\:sg-space-y-l>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:40px!important}.lg\:empty\:sg-space-x-l>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:40px!important}.lg\:empty\:sg-space-y-xl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:64px!important}.lg\:empty\:sg-space-x-xl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:64px!important}.lg\:empty\:sg-space-y-xxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:104px!important}.lg\:empty\:sg-space-x-xxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:104px!important}.lg\:empty\:sg-space-y-xxxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:168px!important}.lg\:empty\:sg-space-x-xxxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:168px!important}.lg\:empty\:sg-space-y-xxxxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:272px!important}.lg\:empty\:sg-space-x-xxxxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:272px!important}}@media(min-width:1280px){.xl\:sg-space-y-0>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:0!important}.xl\:sg-space-x-0>*+* :not(.sg-space-ignore){margin-left:0!important}.xl\:sg-space-y-none>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:0!important}.xl\:sg-space-x-none>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:0!important}.xl\:sg-space-y-xxs>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:4px!important}.xl\:sg-space-x-xxs>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:4px!important}.xl\:sg-space-y-xs>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:8px!important}.xl\:sg-space-x-xs>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:8px!important}.xl\:sg-space-y-s>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:16px!important}.xl\:sg-space-x-s>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:16px!important}.xl\:sg-space-y-m>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:24px!important}.xl\:sg-space-x-m>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:24px!important}.xl\:sg-space-y-l>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:40px!important}.xl\:sg-space-x-l>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:40px!important}.xl\:sg-space-y-xl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:64px!important}.xl\:sg-space-x-xl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:64px!important}.xl\:sg-space-y-xxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:104px!important}.xl\:sg-space-x-xxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:104px!important}.xl\:sg-space-y-xxxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:168px!important}.xl\:sg-space-x-xxxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:168px!important}.xl\:sg-space-y-xxxxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-top:272px!important}.xl\:sg-space-x-xxxxl>*+:not(.sg-space-ignore){margin-left:272px!important}.xl\:empty\:sg-space-y-0>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:0!important}.xl\:empty\:sg-space-x-0>*+* :not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:0!important}.xl\:empty\:sg-space-y-none>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:0!important}.xl\:empty\:sg-space-x-none>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:0!important}.xl\:empty\:sg-space-y-xxs>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:4px!important}.xl\:empty\:sg-space-x-xxs>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:4px!important}.xl\:empty\:sg-space-y-xs>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:8px!important}.xl\:empty\:sg-space-x-xs>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:8px!important}.xl\:empty\:sg-space-y-s>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:16px!important}.xl\:empty\:sg-space-x-s>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:16px!important}.xl\:empty\:sg-space-y-m>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:24px!important}.xl\:empty\:sg-space-x-m>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:24px!important}.xl\:empty\:sg-space-y-l>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:40px!important}.xl\:empty\:sg-space-x-l>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:40px!important}.xl\:empty\:sg-space-y-xl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:64px!important}.xl\:empty\:sg-space-x-xl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:64px!important}.xl\:empty\:sg-space-y-xxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:104px!important}.xl\:empty\:sg-space-x-xxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:104px!important}.xl\:empty\:sg-space-y-xxxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:168px!important}.xl\:empty\:sg-space-x-xxxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:168px!important}.xl\:empty\:sg-space-y-xxxxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-top:272px!important}.xl\:empty\:sg-space-x-xxxxl>*+:not(.sg-space-ignore):not(:empty){margin-left:272px!important}}@-webkit-keyframes sgAnimationFadeIn{0%{opacity:0}to{opacity:1}}@keyframes sgAnimationFadeIn{0%{opacity:0}to{opacity:1}}.sg-animation-fade-in-slow{-webkit-animation-duration:.6s;animation-duration:.6s;-webkit-animation-timing-function:ease-in;animation-timing-function:ease-in}.sg-animation-fade-in-fast,.sg-animation-fade-in-slow{-webkit-animation-name:sgAnimationFadeIn;animation-name:sgAnimationFadeIn}.sg-animation-fade-in-fast{-webkit-animation-duration:.4s;animation-duration:.4s;-webkit-animation-timing-function:ease-in;animation-timing-function:ease-in}.sg-cursor-pointer{cursor:pointer}.sg-shadow,.sg-shadow-small{box-shadow:0 2px 8px 0 rgba(50,60,69,.2)}.sg-shadow-medium{box-shadow:0 4px 16px 0 rgba(50,60,69,.2)}.sg-shadow-large{box-shadow:0 8px 32px 0 rgba(50,60,69,.2)}.sg-visually-hidden{clip:rect(0,0,0,0);border-width:0;-webkit-clip-path:inset(50%);clip-path:inset(50%);height:1px;margin:0;overflow:hidden;padding:0;position:absolute;white-space:nowrap;width:1px}.sg-icon{fill:currentColor;color:#fff;flex-shrink:0;height:24px;max-height:24px;max-width:24px;width:24px}@media(forced-colors:active){.sg-icon{fill:CanvasText}}.sg-icon--adaptive{color:inherit}.sg-icon--icon-black{color:#000}.sg-icon--icon-white{color:#fff}.sg-icon--icon-gray-70{color:#323c45}.sg-icon--icon-gray-50{color:#687b8c}.sg-icon--icon-gray-40{color:#c3d1dd}.sg-icon--icon-blue-50{color:#0089e3}.sg-icon--icon-indigo-50{color:#163bf3}.sg-icon--icon-green-50{color:#24a865}.sg-icon--icon-yellow-50{color:#c98600}.sg-icon--icon-red-50{color:#ff341a}.sg-icon--x16{height:16px;max-height:16px;max-width:16px;width:16px}.sg-icon--x24{height:24px;max-height:24px;max-width:24px;width:24px}.sg-icon--x32{height:32px;max-height:32px;max-width:32px;width:32px}.sg-icon--x40{height:40px;max-height:40px;max-width:40px;width:40px}.sg-icon--x56{height:56px;max-height:56px;max-width:56px;width:56px}.sg-icon--x80{height:80px;max-height:80px;max-width:80px;width:80px}.sg-icon--x104{height:104px;max-height:104px;max-width:104px;width:104px}.sg-icon__svg{display:block;height:100%;width:100%}.sg-button{align-items:center;background-color:#000;border:none;border-radius:20px;box-sizing:border-box;color:#fff;display:inline-flex;font-size:15px;font-weight:700;height:40px;justify-content:center;line-height:15px;padding:0 20px;position:relative;text-decoration:none;text-transform:uppercase;transition:box-shadow 80ms cubic-bezier(.3,0,1,.8);transition-duration:.2s;transition-property:background-color,border-color;transition-timing-function:ease-in-out;white-space:nowrap;will-change:background-color,border-color}.sg-button:focus-visible{-webkit-animation:focusShadow1 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1),focusShadow2 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) 60ms,focusShadow3 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) .12s;animation:focusShadow1 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1),focusShadow2 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) 60ms,focusShadow3 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) .12s;box-shadow:0 0 0 2px var(--focusInnerColor),0 0 0 4px var(--focusColor),0 0 0 6px var(--focusOuterColor);outline:none}@media(forced-colors:active){.sg-button:focus-visible{outline-color:Highlight;outline-offset:6px;outline-style:auto;outline-width:2px}}.sg-button:focus{-webkit-animation:focusShadow1 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1),focusShadow2 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) 60ms,focusShadow3 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) .12s;animation:focusShadow1 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1),focusShadow2 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) 60ms,focusShadow3 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) .12s;box-shadow:0 0 0 2px var(--focusInnerColor),0 0 0 4px var(--focusColor),0 0 0 6px var(--focusOuterColor);outline:none}@media(forced-colors:active){.sg-button:focus{outline-color:Highlight;outline-offset:6px;outline-style:auto;outline-width:2px}}.sg-button:focus:not(:focus-visible){-webkit-animation:none;animation:none;box-shadow:none;outline:none}.sg-button__text{align-items:center;display:flex;position:relative}.sg-button__icon{display:inline-flex;margin-left:-4px;margin-right:8px}.sg-button--reversed-order .sg-button__icon{margin-left:8px;margin-right:-4px}.sg-button__icon--s{margin-left:-4px;margin-right:6px}.sg-button--reversed-order .sg-button__icon--s{margin-left:6px;margin-right:-4px}.sg-button__icon--l{margin-left:-6px;margin-right:12px}.sg-button--reversed-order .sg-button__icon--l{margin-left:12px;margin-right:-6px}.sg-button__spinner{position:absolute}.sg-button--m{height:40px}.sg-button--l{border-radius:28px;font-size:21px;height:56px;line-height:21px;padding:0 28px}.sg-button--s{border-radius:16px;font-size:12px;height:32px;line-height:12px;padding:0 16px}.sg-button--s .sg-button__text{top:1px}.sg-button--reversed-order{flex-direction:row-reverse}.sg-button--disabled{opacity:.45}.sg-button--full-width{width:100%}.sg-button--loading .sg-button__icon,.sg-button--loading .sg-button__text{opacity:0}.sg-button--solid{background-color:#000}.sg-button--solid:active:not([disabled]),.sg-button--solid:hover:not([disabled]){background-color:#283037}.sg-button--solid-inverted{background-color:#fff;color:#000}.sg-button--solid-inverted:active:not([disabled]),.sg-button--solid-inverted:hover:not([disabled]){background-color:#eff5f9}.sg-button--solid-indigo{background-color:#163bf3}.sg-button--solid-indigo:active:not([disabled]),.sg-button--solid-indigo:hover:not([disabled]){background-color:#1433a5}.sg-button--solid-indigo-inverted{background-color:#fff;color:#163bf3}.sg-button--solid-indigo-inverted:active:not([disabled]),.sg-button--solid-indigo-inverted:hover:not([disabled]){background-color:#eff5f9}.sg-button--solid-light{background-color:#ebf2f7;color:#000}.sg-button--solid-light:active:not([disabled]),.sg-button--solid-light:hover:not([disabled]){background-color:#dbe4ea}.sg-button--solid-light-toggle-red{background-color:#ffe8e5}.sg-button--solid-light-toggle-red:active:not([disabled]),.sg-button--solid-light-toggle-red:hover:not([disabled]){background-color:#ffdbd6}.sg-button--solid-light-toggle-red .sg-button__icon{color:#ff341a}.sg-button--solid-light-toggle-yellow{background-color:#fff3d6}.sg-button--solid-light-toggle-yellow:active:not([disabled]),.sg-button--solid-light-toggle-yellow:hover:not([disabled]){background-color:#ffedc2}.sg-button--solid-light-toggle-yellow .sg-button__icon{color:#c98600}.sg-button--outline{background-color:hsla(0,0%,100%,0);border:2px solid #000;color:#000}.sg-button--outline:active:not([disabled]),.sg-button--outline:hover:not([disabled]){background-color:rgba(104,123,140,.12)}.sg-button--outline-toggle-red{border-color:#ff341a}.sg-button--outline-toggle-red:active:not([disabled]),.sg-button--outline-toggle-red:hover:not([disabled]){background-color:hsla(7,100%,70%,.12)}.sg-button--outline-toggle-red .sg-button__icon{color:#ff341a}.sg-button--outline-toggle-yellow{border-color:#c98600}.sg-button--outline-toggle-yellow:active:not([disabled]),.sg-button--outline-toggle-yellow:hover:not([disabled]){background-color:rgba(251,190,46,.12)}.sg-button--outline-toggle-yellow .sg-button__icon{color:#c98600}.sg-button--outline-indigo{background-color:hsla(0,0%,100%,0);border:2px solid #163bf3;color:#163bf3}.sg-button--outline-indigo:active:not([disabled]),.sg-button--outline-indigo:hover:not([disabled]){background-color:rgba(22,59,243,.12)}.sg-button--outline-inverted{background-color:hsla(0,0%,100%,0);border:2px solid #fff;color:#fff}.sg-button--outline-inverted:active:not([disabled]),.sg-button--outline-inverted:hover:not([disabled]){background-color:hsla(0,0%,100%,.12)}.sg-button--transparent{background-color:hsla(0,0%,100%,0);color:#000}.sg-button--transparent:active:not([disabled]),.sg-button--transparent:hover:not([disabled]){background-color:rgba(104,123,140,.12)}.sg-button--transparent-toggle-red:active:not([disabled]),.sg-button--transparent-toggle-red:hover:not([disabled]){background-color:hsla(7,100%,70%,.12)}.sg-button--transparent-toggle-red .sg-button__icon{color:#ff341a}.sg-button--transparent-toggle-yellow:active:not([disabled]),.sg-button--transparent-toggle-yellow:hover:not([disabled]){background-color:rgba(251,190,46,.12)}.sg-button--transparent-toggle-yellow .sg-button__icon{color:#c98600}.sg-button--transparent-light{background-color:hsla(0,0%,100%,0);color:#687b8c}.sg-button--transparent-light:active:not([disabled]),.sg-button--transparent-light:hover:not([disabled]){background-color:rgba(104,123,140,.12)}.sg-button--transparent-light-toggle-red:active:not([disabled]),.sg-button--transparent-light-toggle-red:hover:not([disabled]){background-color:hsla(7,100%,70%,.12)}.sg-button--transparent-light-toggle-red .sg-button__icon{color:#ff341a}.sg-button--transparent-light-toggle-yellow:active:not([disabled]),.sg-button--transparent-light-toggle-yellow:hover:not([disabled]){background-color:rgba(251,190,46,.12)}.sg-button--transparent-light-toggle-yellow .sg-button__icon{color:#c98600}.sg-button--transparent-inverted{background-color:hsla(0,0%,100%,0);color:#fff}.sg-button--transparent-inverted:active:not([disabled]),.sg-button--transparent-inverted:hover:not([disabled]){background-color:hsla(0,0%,100%,.12)}.sg-button--transparent-red{background-color:hsla(0,0%,100%,0);color:#cf1d00}.sg-button--transparent-red:active:not([disabled]),.sg-button--transparent-red:hover:not([disabled]){background-color:hsla(7,100%,70%,.12)}.sg-button--transparent-red .sg-button__icon{color:#ff341a}.sg-button--transparent-red-toggle-red:active:not([disabled]),.sg-button--transparent-red-toggle-red:hover:not([disabled]){background-color:hsla(7,100%,70%,.12)}.sg-button--transparent,.sg-button--transparent-inverted,.sg-button--transparent-light,.sg-button--transparent-red{padding:0 10px}.sg-button--transparent-inverted.sg-button--l,.sg-button--transparent-light.sg-button--l,.sg-button--transparent-red.sg-button--l,.sg-button--transparent.sg-button--l{padding:0 14px}.sg-button--transparent-inverted.sg-button--s,.sg-button--transparent-light.sg-button--s,.sg-button--transparent-red.sg-button--s,.sg-button--transparent.sg-button--s{padding:0 8px}.sg-button--transparent-inverted.sg-button--reversed-order .sg-button__icon,.sg-button--transparent-light.sg-button--reversed-order .sg-button__icon,.sg-button--transparent-red.sg-button--reversed-order .sg-button__icon,.sg-button--transparent.sg-button--reversed-order .sg-button__icon{margin-left:8px;margin-right:-2px}.sg-button--transparent-inverted.sg-button--reversed-order .sg-button__icon--s,.sg-button--transparent-light.sg-button--reversed-order .sg-button__icon--s,.sg-button--transparent-red.sg-button--reversed-order .sg-button__icon--s,.sg-button--transparent.sg-button--reversed-order .sg-button__icon--s{margin-left:6px;margin-right:-2px}.sg-button--transparent-inverted.sg-button--reversed-order .sg-button__icon--l,.sg-button--transparent-light.sg-button--reversed-order .sg-button__icon--l,.sg-button--transparent-red.sg-button--reversed-order .sg-button__icon--l,.sg-button--transparent.sg-button--reversed-order .sg-button__icon--l{margin-left:12px;margin-right:-3px}.sg-button--transparent .sg-button__icon,.sg-button--transparent-inverted .sg-button__icon,.sg-button--transparent-light .sg-button__icon,.sg-button--transparent-red .sg-button__icon{margin-left:-2px}.sg-button--transparent .sg-button__icon--l,.sg-button--transparent-inverted .sg-button__icon--l,.sg-button--transparent-light .sg-button__icon--l,.sg-button--transparent-red .sg-button__icon--l{margin-left:-3px}.sg-button--facebook{background-color:#1877f2;color:#fff}.sg-button--facebook:active:not([disabled]),.sg-button--facebook:hover:not([disabled]){background-color:#1964d5;border-color:#1964d5}.sg-button--google{background-color:hsla(0,0%,100%,0);border:2px solid #000;color:#000}.sg-button--google:active:not([disabled]),.sg-button--google:hover:not([disabled]){background-color:rgba(104,123,140,.12)}.sg-button--apple{background-color:#000}.sg-button--apple:active:not([disabled]),.sg-button--apple:hover:not([disabled]){background-color:#283037}.sg-button--icon-only{padding:0;width:40px}.sg-button--icon-only.sg-button--s{width:32px}.sg-button--icon-only.sg-button--m{width:40px}.sg-button--icon-only.sg-button--l{width:56px}.sg-button--icon-only .sg-button__icon{margin:0}.sg-button--icon-only .sg-button__text{clip:rect(0,0,0,0);border:none;height:1px;margin:-1px;overflow:hidden;padding:0;position:absolute;width:1px}@media(forced-colors:active){.sg-button{border:2px solid ButtonText}}.sg-input{-webkit-appearance:none;appearance:none;background:#ebf2f7;border:2px solid #ebf2f7;border-radius:20px;color:#000;display:inline-block;font-size:16px;font-weight:400;height:40px;line-height:1.5rem;margin:0;min-height:1.5rem;overflow:hidden;padding:0 16px;position:relative;text-overflow:ellipsis;transition:box-shadow 80ms cubic-bezier(.3,0,1,.8);transition:background .1s,border .1s}.sg-input:focus-visible{-webkit-animation:focusShadow1 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1),focusShadow2 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) 60ms,focusShadow3 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) .12s;animation:focusShadow1 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1),focusShadow2 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) 60ms,focusShadow3 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) .12s;box-shadow:0 0 0 2px var(--focusInnerColor),0 0 0 4px var(--focusColor),0 0 0 6px var(--focusOuterColor);outline:none}@media(forced-colors:active){.sg-input:focus-visible{outline-color:Highlight;outline-offset:6px;outline-style:auto;outline-width:2px}}.sg-input:focus{-webkit-animation:focusShadow1 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1),focusShadow2 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) 60ms,focusShadow3 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) .12s;animation:focusShadow1 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1),focusShadow2 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) 60ms,focusShadow3 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) .12s;box-shadow:0 0 0 2px var(--focusInnerColor),0 0 0 4px var(--focusColor),0 0 0 6px var(--focusOuterColor);outline:none}@media(forced-colors:active){.sg-input:focus{outline-color:Highlight;outline-offset:6px;outline-style:auto;outline-width:2px}}.sg-input:focus:not(:focus-visible){-webkit-animation:none;animation:none;box-shadow:none;outline:none}.sg-input:active,.sg-input:active:hover,.sg-input:focus,.sg-input:focus:hover{background-color:#fff;border:2px solid #c3d1dd}.sg-input:active::-webkit-input-placeholder,.sg-input:active:hover::-webkit-input-placeholder,.sg-input:focus::-webkit-input-placeholder,.sg-input:focus:hover::-webkit-input-placeholder{visibility:visible}.sg-input:active::placeholder,.sg-input:active:hover::placeholder,.sg-input:focus::placeholder,.sg-input:focus:hover::placeholder{visibility:visible}.sg-input::-webkit-input-placeholder{color:#687b8c;font-size:16px;font-weight:400;opacity:1;position:relative}.sg-input::placeholder{color:#687b8c;font-size:16px;font-weight:400;opacity:1;position:relative}.sg-input:hover{background-color:#e3ebf2;border:2px solid #e3ebf2}.sg-input--white{background:#fff;border:2px solid #fff;border-radius:20px}.sg-input--white:hover{background-color:#f6f9fb;border:2px solid #f6f9fb}.sg-input--white.sg-input--invalid:hover,.sg-input--white.sg-input--valid:hover{background-color:#f6f9fb;border:2px solid #60d399}.sg-input--valid{border:2px solid #60d399;color:#000;font-weight:400}.sg-input--valid:active,.sg-input--valid:active:hover,.sg-input--valid:focus,.sg-input--valid:focus:hover{background-color:#fff;border:2px solid #60d399;box-shadow:none}.sg-input--valid:hover{background-color:#e3ebf2;border:2px solid #60d399}.sg-input--invalid{border:2px solid #ff7968;color:#000;font-weight:400}.sg-input--invalid:active,.sg-input--invalid:active:hover,.sg-input--invalid:focus,.sg-input--invalid:focus:hover{background-color:#fff;border:2px solid #ff7968;box-shadow:none}.sg-input--invalid:hover{background-color:#e3ebf2;border:2px solid #ff7968}.sg-input--full-width{width:100%}.sg-input--l{border-radius:28px;font-size:18px;height:56px;padding:0 24px}.sg-input--l::-webkit-input-placeholder{font-size:1.125rem}.sg-input--l::placeholder{font-size:1.125rem}.sg-input--s{border-radius:20px;font-size:.875rem;height:32px;padding:0 12px}.sg-input--s::-webkit-input-placeholder{font-size:.875rem}.sg-input--s::placeholder{font-size:.875rem}.sg-input--with-icon{padding-right:40px}.sg-input__wrapper{display:inline-block;max-width:-webkit-min-content;max-width:min-content}.sg-input__wrapper--full-width{max-width:100%;width:100%}em.sg-text{font-style:normal}blockquote.sg-text{margin:0}.sg-text{color:#000;font-family:ProximaNova,Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:18px;font-weight:400;line-height:24px}.sg-text--link{color:#014a82;cursor:pointer;text-decoration:none}.sg-text--link:active,.sg-text--link:hover{text-decoration:underline}.sg-text--inherited{color:inherit;font-family:inherit;font-size:inherit;font-weight:inherit;line-height:inherit}.sg-text--container{position:relative}.sg-text--link-label{cursor:pointer;position:relative}.sg-text--link-label:focus-within{outline-color:var(--focusColor);outline-offset:4px;outline-style:auto;outline-width:2px}.sg-text--link-button{right:0}.sg-text--link-disabled{cursor:default}.sg-text--link-disabled:active,.sg-text--link-disabled:hover{text-decoration:none}.sg-text--link-underlined{cursor:pointer;text-decoration:underline}.sg-text--link-unstyled{color:inherit;cursor:pointer;font-weight:inherit}.sg-text--link-unstyled:active,.sg-text--link-unstyled:hover{text-decoration:underline}.sg-text--text-white{color:#fff}.sg-text--text-black{color:#000}.sg-text--text-gray-70{color:#323c45}.sg-text--text-gray-60{color:#46535f}.sg-text--text-gray-50{color:#687b8c}.sg-text--text-gray-40{color:#c3d1dd}.sg-text--text-blue-60{color:#014a82}.sg-text--text-blue-40{color:#4fb3f6}.sg-text--text-green-60{color:#00672e}.sg-text--text-green-40{color:#60d399}.sg-text--text-indigo-60{color:#133191}.sg-text--text-indigo-40{color:#6d83f3}.sg-text--text-red-60{color:#cf1d00}.sg-text--text-red-40{color:#ff7968}.sg-text--text-yellow-60{color:#935000}.sg-text--text-yellow-40{color:#fbbe2e}.sg-text--xxsmall{font-size:9px;line-height:12px}.sg-text--xsmall{font-size:12px;line-height:16px}.sg-text--small{font-size:15px;line-height:20px}.sg-text--medium{font-size:18px;line-height:24px}.sg-text--large{font-size:24px;line-height:32px}.sg-text--xlarge{font-size:33px;line-height:44px}.sg-text--xxlarge{font-size:45px;line-height:60px}.sg-text--xxxlarge{font-size:66px;line-height:88px}.sg-text--bold{font-weight:700}.sg-text--regular{font-weight:400}.sg-text--uppercase{text-transform:uppercase}.sg-text--lowercase{text-transform:lowercase}.sg-text--capitalize{text-transform:capitalize}.sg-text--to-left{text-align:left}.sg-text--to-right{text-align:right}.sg-text--to-center{text-align:center}.sg-text--justify{text-align:justify}.sg-text--no-wrap{white-space:nowrap}.sg-text--wrap{white-space:wrap}.sg-text--full{width:100%}.sg-text--auto{width:auto}.sg-text--break-words{word-break:break-word}.sg-text--word-break-normal{word-break:normal}.sg-text--pre-wrap{white-space:pre-wrap}.sg-text--pre-line{white-space:pre-line}.sg-text--white-space-normal{white-space:normal}.sg-headline{color:#000;display:block;font-size:21px;font-weight:700;line-height:24px;max-width:100%}.sg-headline--inherited{color:inherit;display:revert;font-size:inherit;font-weight:inherit;line-height:inherit}.sg-headline--text-white{color:#fff}.sg-headline--text-black{color:#000}.sg-headline--text-gray-70{color:#323c45}.sg-headline--text-gray-60{color:#46535f}.sg-headline--text-gray-50{color:#687b8c}.sg-headline--text-gray-40{color:#c3d1dd}.sg-headline--text-blue-60{color:#014a82}.sg-headline--text-blue-40{color:#4fb3f6}.sg-headline--text-green-60{color:#00672e}.sg-headline--text-green-40{color:#60d399}.sg-headline--text-indigo-60{color:#133191}.sg-headline--text-indigo-40{color:#6d83f3}.sg-headline--text-red-60{color:#cf1d00}.sg-headline--text-red-40{color:#ff7968}.sg-headline--text-yellow-60{color:#935000}.sg-headline--text-yellow-40{color:#fbbe2e}.sg-headline--xxsmall{font-size:10px;line-height:12px}.sg-headline--xsmall{font-size:14px;line-height:16px}.sg-headline--small{font-size:18px;line-height:20px}.sg-headline--medium{font-size:21px;line-height:24px}.sg-headline--large{font-size:28px;line-height:32px}.sg-headline--xlarge{font-size:39px;line-height:44px}.sg-headline--xxlarge{font-size:53px;line-height:60px}.sg-headline--xxxlarge{font-size:78px;line-height:88px}.sg-headline--uppercase{text-transform:uppercase}.sg-headline--lowercase{text-transform:lowercase}.sg-headline--capitalize{text-transform:capitalize}.sg-headline--extra-bold{font-weight:900}.sg-headline--no-bold{font-weight:700}.sg-headline--to-left{text-align:left}.sg-headline--to-right{text-align:right}.sg-headline--to-center{text-align:center}.sg-headline--justify{text-align:justify}em.sg-text-bit{font-style:normal}blockquote.sg-text-bit{margin:0}.sg-text-bit{color:#60d399;font-size:40px;font-weight:900;letter-spacing:-.0625rem;line-height:40px;margin:0;position:relative;text-transform:uppercase}.sg-text-bit--inherited{color:inherit;font-size:inherit;font-weight:inherit;line-height:inherit}.sg-text-bit--text-white{color:#fff}.sg-text-bit--text-black{color:#000}.sg-text-bit--text-gray-70{color:#323c45}.sg-text-bit--text-gray-60{color:#46535f}.sg-text-bit--text-gray-50{color:#687b8c}.sg-text-bit--text-gray-40{color:#c3d1dd}.sg-text-bit--text-blue-60{color:#014a82}.sg-text-bit--text-blue-40{color:#4fb3f6}.sg-text-bit--text-green-60{color:#00672e}.sg-text-bit--text-green-40{color:#60d399}.sg-text-bit--text-indigo-60{color:#133191}.sg-text-bit--text-indigo-40{color:#6d83f3}.sg-text-bit--text-red-60{color:#cf1d00}.sg-text-bit--text-red-40{color:#ff7968}.sg-text-bit--text-yellow-60{color:#935000}.sg-text-bit--text-yellow-40{color:#fbbe2e}.sg-text-bit--small{font-size:24px;letter-spacing:0;line-height:24px;text-transform:uppercase}.sg-text-bit--medium{font-size:40px;line-height:40px}.sg-text-bit--large,.sg-text-bit--medium{letter-spacing:-.0625rem;text-transform:uppercase}.sg-text-bit--large{font-size:56px;line-height:56px}.sg-text-bit--xlarge{font-size:80px;letter-spacing:-.0625rem;line-height:80px;text-transform:uppercase}.sg-search{display:inline-block;line-height:1.5rem;margin:0;min-height:1.5rem;overflow:hidden;overflow:visible;position:relative;text-overflow:ellipsis}.sg-search__icon{align-items:center;background:none;border:none;border-radius:0 20px 20px 0;bottom:0;color:#fff;display:flex;justify-content:center;position:absolute;right:5px;top:0;transition:color .3s ease-out}.sg-search__input{width:100%}.sg-search__input:focus+.sg-search__icon{color:#687b8c}.sg-search--full-width{width:100%}.sg-search--l .sg-search__icon{right:8px}input[type=search].sg-search__input{-webkit-appearance:none}.sg-button.sg-button--s.sg-search-button--s{height:24px;width:24px}.sg-list{display:block;list-style:"​";margin:0;padding:0}.sg-list__element,.sg-list__icon{align-items:center;display:flex}.sg-list__icon{justify-content:center;margin-right:8px}.sg-list__icon--x24{height:1.5rem}.sg-list__icon--x32{height:2.25rem}.sg-list__icon--align-top{align-self:flex-start}.sg-list__icon--spacing-right-small{margin-right:3px}.sg-list--spaced-elements .sg-list__element{margin-bottom:.75rem}.sg-list--spaced-elements .sg-list__element:last-child{margin-bottom:0}.sg-menu-list{display:inline-block;display:block;line-height:1.5rem;list-style:none;margin:0;min-height:1.5rem;overflow:hidden;overflow:visible;padding:0;position:relative;text-overflow:ellipsis}.sg-menu-list__element{border-bottom:1px solid #c3d1dd;box-sizing:border-box;height:3rem;line-height:3rem}.sg-menu-list__element:last-child{border:none}.sg-menu-list__element--flex{height:auto}.sg-menu-list__link{color:#0089e3;display:block;font-size:.875rem;overflow:hidden;text-decoration:none;text-overflow:ellipsis;white-space:nowrap}.sg-menu-list__link:hover{text-decoration:underline}.sg-menu-list--side-spaced{margin:0 10px}.sg-menu-list--small .sg-menu-list__element{height:2.25rem;line-height:2.25rem}.sg-menu-list--large .sg-menu-list__element{height:3.75rem;line-height:3.75rem}.sg-actions-list{align-items:center;display:flex;flex-wrap:wrap;justify-content:flex-start;line-height:0;max-width:100%;width:100%}.sg-actions-list>.sg-actions-list__hole{margin:0 12px 0 0;max-width:100%}.sg-actions-list>.sg-actions-list__hole--spaced-small{margin:0 8px 0 0}.sg-actions-list>.sg-actions-list__hole--spaced-xsmall{margin:0 6px 0 0}.sg-actions-list>.sg-actions-list__hole--spaced-large{margin:0 24px 0 0}.sg-actions-list>.sg-actions-list__hole--container{position:relative}.sg-actions-list>.sg-actions-list__hole--no-spacing{margin:0}.sg-actions-list>.sg-actions-list__hole--to-right{margin-left:auto}.sg-actions-list>.sg-actions-list__hole--space-bellow{margin-bottom:12px}.sg-actions-list>.sg-actions-list__hole--no-shrink{flex-shrink:0}.sg-actions-list>.sg-actions-list__hole--grow{flex-grow:1}.sg-actions-list>.sg-actions-list__hole--to-end{align-self:flex-end}.sg-actions-list>.sg-actions-list__hole--stretch{align-self:stretch}.sg-actions-list>.sg-actions-list__hole--equal-width{flex-basis:0;flex-grow:1;flex-shrink:1}.sg-actions-list>.sg-actions-list__hole--hide-overflow{overflow:hidden}.sg-actions-list>.sg-actions-list__hole:last-child{margin-right:0}.sg-actions-list--align-baseline{align-items:baseline}.sg-actions-list--stretch{align-items:stretch}.sg-actions-list--to-top{align-items:flex-start}.sg-actions-list--centered{justify-content:center}.sg-actions-list--to-right{justify-content:flex-end}.sg-actions-list--space-between{justify-content:space-between}.sg-actions-list--space-around{justify-content:space-around}.sg-actions-list--space-evenly{justify-content:space-evenly}.sg-actions-list--no-wrap{flex-wrap:nowrap}.sg-avatar{border-radius:50%;display:block;height:32px;overflow:hidden;-webkit-perspective:1px;position:relative;width:32px}.sg-avatar__image{display:flex;height:100%;position:relative;width:100%}.sg-avatar__image--icon{background-color:#687b8c}.sg-avatar__icon{height:100%;width:100%}.sg-avatar__wrapper-link{border-radius:50%;display:block;transition:box-shadow 80ms cubic-bezier(.3,0,1,.8);width:-webkit-min-content;width:min-content}.sg-avatar__wrapper-link:focus-visible{-webkit-animation:focusShadow1 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1),focusShadow2 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) 60ms,focusShadow3 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) .12s;animation:focusShadow1 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1),focusShadow2 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) 60ms,focusShadow3 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) .12s;box-shadow:0 0 0 2px var(--focusInnerColor),0 0 0 4px var(--focusColor),0 0 0 6px var(--focusOuterColor);outline:none}@media(forced-colors:active){.sg-avatar__wrapper-link:focus-visible{outline-color:Highlight;outline-offset:6px;outline-style:auto;outline-width:2px}}.sg-avatar__wrapper-link:focus{-webkit-animation:focusShadow1 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1),focusShadow2 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) 60ms,focusShadow3 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) .12s;animation:focusShadow1 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1),focusShadow2 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) 60ms,focusShadow3 .12s cubic-bezier(.1,0,0,1) .12s;box-shadow:0 0 0 2px var(--focusInnerColor),0 0 0 4px var(--focusColor),0 0 0 6px var(--focusOuterColor);outline:none}@media(forced-colors:active){.sg-avatar__wrapper-link:focus{outline-color:Highlight;outline-offset:6px;outline-style:auto;outline-width:2px}}.sg-avatar__wrapper-link:focus:not(:focus-visible){-webkit-animation:none;animation:none;box-shadow:none;outline:none}.sg-avatar--xs{height:24px;width:24px}.sg-avatar--m{height:40px;width:40px}.sg-avatar--l{height:56px;width:56px}.sg-avatar--xl{height:80px;width:80px}.sg-avatar--xxl{height:104px;width:104px}.sg-avatar--with-border{border:1px solid #fff}.sg-avatar--spaced{margin:0 4px 4px 0}.sg-content-box__title{align-items:center;display:flex;flex-wrap:wrap;min-height:3rem}@media(min-width:768px){.sg-content-box__title--spaced{padding-left:48px}.sg-content-box__title--spaced-small{padding-left:24px}}.sg-content-box__header{align-items:center;display:flex;flex-wrap:wrap;height:3rem}@media(min-width:768px){.sg-content-box__header--spaced{padding-left:48px;padding-left:24px}}.sg-content-box__content{word-wrap:break-word}.sg-content-box__content--full{height:100%;width:100%}.sg-content-box__content--with-centered-text{text-align:center}.sg-content-box__actions{align-items:center;display:flex;flex-wrap:wrap;min-height:3rem}.sg-content-box__actions--with-elements-to-right{justify-content:flex-end}@media(min-width:768px){.sg-content-box--spaced>.sg-content-box__actions,.sg-content-box--spaced>.sg-content-box__content{padding-left:48px}.sg-content-box--spaced-small>.sg-content-box__actions,.sg-content-box--spaced-small>.sg-content-box__content{padding-left:24px}}.sg-content-box--full{width:100%}.sg-content-box__actions--with-centered-elements,.sg-content-box__header--with-centered-elements,.sg-content-box__title--with-centered-elements{justify-content:center}.sg-content-box--spaced-bottom,.sg-content-box__actions--spaced-bottom,.sg-content-box__content--spaced-bottom,.sg-content-box__header--spaced-bottom,.sg-content-box__title--spaced-bottom{margin-bottom:.75rem}.sg-content-box--spaced-bottom-small,.sg-content-box__actions--spaced-bottom-small,.sg-content-box__content--spaced-bottom-small,.sg-content-box__header--spaced-bottom-small,.sg-content-box__title--spaced-bottom-small{margin-bottom:.5rem}.sg-content-box--spaced-bottom-xsmall,.sg-content-box__actions--spaced-bottom-xsmall,.sg-content-box__content--spaced-bottom-xsmall,.sg-content-box__header--spaced-bottom-xsmall,.sg-content-box__title--spaced-bottom-xsmall{margin-bottom:.375rem}.sg-content-box--spaced-bottom-xxsmall,.sg-content-box__actions--spaced-bottom-xxsmall,.sg-content-box__content--spaced-bottom-xxsmall,.sg-content-box__header--spaced-bottom-xxsmall,.sg-content-box__title--spaced-bottom-xxsmall{margin-bottom:.25rem}.sg-content-box--spaced-bottom-large,.sg-content-box__actions--spaced-bottom-large,.sg-content-box__content--spaced-bottom-large,.sg-content-box__header--spaced-bottom-large,.sg-content-box__title--spaced-bottom-large{margin-bottom:1.5rem}.sg-content-box--spaced-bottom-xlarge,.sg-content-box__actions--spaced-bottom-xlarge,.sg-content-box__content--spaced-bottom-xlarge,.sg-content-box__header--spaced-bottom-xlarge,.sg-content-box__title--spaced-bottom-xlarge{margin-bottom:2.25rem}.sg-content-box--spaced-bottom-xxlarge,.sg-content-box__actions--spaced-bottom-xxlarge,.sg-content-box__content--spaced-bottom-xxlarge,.sg-content-box__header--spaced-bottom-xxlarge,.sg-content-box__title--spaced-bottom-xxlarge{margin-bottom:3rem}.sg-content-box--spaced-top,.sg-content-box__actions--spaced-top,.sg-content-box__content--spaced-top,.sg-content-box__header--spaced-top,.sg-content-box__title--spaced-top{margin-top:.75rem}.sg-content-box--spaced-top-small,.sg-content-box__actions--spaced-top-small,.sg-content-box__content--spaced-top-small,.sg-content-box__header--spaced-top-small,.sg-content-box__title--spaced-top-small{margin-top:.5rem}.sg-content-box--spaced-top-xsmall,.sg-content-box__actions--spaced-top-xsmall,.sg-content-box__content--spaced-top-xsmall,.sg-content-box__header--spaced-top-xsmall,.sg-content-box__title--spaced-top-xsmall{margin-top:.375rem}.sg-content-box--spaced-top-xxsmall,.sg-content-box__actions--spaced-top-xxsmall,.sg-content-box__content--spaced-top-xxsmall,.sg-content-box__header--spaced-top-xxsmall,.sg-content-box__title--spaced-top-xxsmall{margin-top:.25rem}.sg-content-box--spaced-top-large,.sg-content-box__actions--spaced-top-large,.sg-content-box__content--spaced-top-large,.sg-content-box__header--spaced-top-large,.sg-content-box__title--spaced-top-large{margin-top:1.5rem}.sg-content-box--spaced-top-xlarge,.sg-content-box__actions--spaced-top-xlarge,.sg-content-box__content--spaced-top-xlarge,.sg-content-box__header--spaced-top-xlarge,.sg-content-box__title--spaced-top-xlarge{margin-top:2.25rem}.sg-content-box--spaced-top-xxlarge,.sg-content-box__actions--spaced-top-xxlarge,.sg-content-box__content--spaced-top-xxlarge,.sg-content-box__header--spaced-top-xxlarge,.sg-content-box__title--spaced-top-xxlarge{margin-top:3rem}.sg-header{margin-bottom:.75rem;width:100%}.sg-header--fixed{left:0;position:fixed;right:0;top:0;z-index:101}.sg-header--with-divider{border-bottom:2px solid #ebf2f7}.sg-header__container{background-color:#fff}.sg-header__content{align-items:center;display:flex;height:3.75rem;margin:auto;max-width:1400px;padding:0 12px;width:100%}@media(min-width:1024px){.sg-header__content{padding:0 24px}}.sg-header__content--auto-height{height:auto}.sg-header__left{align-items:center;display:flex;flex-shrink:0;margin-right:16px}@media(min-width:768px){.sg-header__left{margin-right:24px}}.sg-header__middle{align-items:center;display:flex;flex-grow:1}.sg-header__right{align-items:center;display:flex;flex-shrink:0;margin-left:16px}@media(min-width:768px){.sg-header__right{margin-left:24px}}.sg-layout{display:flex;flex-direction:column;min-height:100vh}@media(min-width:1024px){.sg-layout--wide .sg-layout__container{max-width:1280px}}.sg-layout--three-columns .sg-layout__secondary-content{display:flex}@media(min-width:1024px){.sg-layout--three-columns .sg-layout__container{flex-wrap:nowrap}}.sg-layout--three-columns .sg-layout__content{flex-basis:0;width:auto}.sg-layout__container{display:flex;flex-direction:column;flex-grow:1;margin:3.75rem auto;max-width:100%;width:100%}@media(min-width:768px){.sg-layout__container{border-radius:8px;margin-top:5.25rem;max-width:660px}}@media(min-width:1024px){.sg-layout__container{align-items:flex-start;background-color:#ebf2f7;flex-direction:row;flex-wrap:wrap;max-width:1024px;padding:12px}}@media(max-width:1023px){.sg-layout__container--no-max-width{max-width:none}}@media(min-width:1024px){.sg-layout__container--reversed-order{flex-direction:row-reverse}}.sg-layout__container--reversed-order .sg-layout__content{background-color:transparent;padding:0}@media(max-width:1023px){.sg-layout__container--reversed-order .sg-layout__content{order:2}}@media(min-width:1024px){.sg-layout__container--reversed-order .sg-layout__secondary-content{margin-left:20px;margin-right:0}}.sg-layout__container--reversed-order .sg-layout__aside-content{margin-top:0;padding:0}@media(min-width:1024px){.sg-layout__container--reversed-order .sg-layout__aside-content{margin-left:0;margin-right:20px}}@media(max-width:1023px){.sg-layout__container--reversed-order .sg-layout__aside-content{order:1}}.sg-layout__container--no-margin-top{margin-top:0}@media(min-width:1024px){.sg-layout__container--no-margin-top{margin-top:0}}.sg-layout__container--full-page{border-radius:0;margin:0;max-width:100%;padding:0;width:100%}.sg-layout__content{flex-shrink:0;min-width:0;padding:0;width:100%}@media(min-width:1024px){.sg-layout__content{flex-grow:1;max-width:calc(100% - 340px)}.sg-layout__content--no-max-width{max-width:none}}.sg-layout__content--center{margin:0 auto}.sg-layout__secondary-content{display:none;flex-direction:column;flex-shrink:0;width:100%}@media(min-width:1024px){.sg-layout__secondary-content{margin-right:20px;width:200px}}.sg-layout__aside-content{display:flex;flex-direction:column;flex-shrink:0;width:100%}@media(min-width:1024px){.sg-layout__aside-content{margin-left:20px;width:320px}}.sg-layout__aside-content--attach-top{order:-1}@media(min-width:1024px){.sg-layout__aside-content--attach-top{order:0}}.sg-layout__footer{position:relative}.sg-flex{display:flex}.sg-flex--full-width{width:100%}.sg-flex--auto-width{width:auto}.sg-flex--full-height{height:100%}.sg-flex--auto-height{height:auto}.sg-flex--no-shrink{flex-shrink:0}.sg-flex--shrink-1{flex-shrink:1}.sg-flex--inline{display:inline-flex}.sg-flex--flex{display:flex}.sg-flex--wrap{flex-wrap:wrap}.sg-flex--wrap-reverse{flex-wrap:wrap-reverse}.sg-flex--nowrap{flex-wrap:nowrap}.sg-flex--column{flex-direction:column}.sg-flex--column-reverse{flex-direction:column-reverse}.sg-flex--row{flex-direction:row}.sg-flex--row-reverse{flex-direction:row-reverse}.sg-flex--justify-content-space-between{justify-content:space-between}.sg-flex--justify-content-space-evenly{justify-content:space-evenly}.sg-flex--justify-content-space-around{justify-content:space-around}.sg-flex--justify-content-center{justify-content:center}.sg-flex--justify-content-flex-start{justify-content:flex-start}.sg-flex--justify-content-flex-end{justify-content:flex-end}.sg-flex--justify-content-baseline{justify-content:baseline}.sg-flex--justify-content-stretch{justify-content:stretch}.sg-flex--align-items-center{align-items:center}.sg-flex--align-items-flex-start{align-items:flex-start}.sg-flex--align-items-flex-end{align-items:flex-end}.sg-flex--align-items-baseline{align-items:baseline}.sg-flex--align-items-stretch{align-items:stretch}.sg-flex--align-self-center{align-self:center}.sg-flex--align-self-flex-start{align-self:flex-start}.sg-flex--align-self-flex-end{align-self:flex-end}.sg-flex--align-self-baseline{align-self:baseline}.sg-flex--align-self-stretch{align-self:stretch}.sg-flex--margin-none{margin:0}.sg-flex--margin-xxs{margin:4px}.sg-flex--margin-xs{margin:8px}.sg-flex--margin-s{margin:16px}.sg-flex--margin-m{margin:24px}.sg-flex--margin-l{margin:40px}.sg-flex--margin-xl{margin:64px}.sg-flex--margin-xxl{margin:104px}.sg-flex--margin-xxxl{margin:168px}.sg-flex--margin-xxxxl{margin:272px}.sg-flex--margin-top-none{margin-top:0}.sg-flex--margin-right-none{margin-right:0}.sg-flex--margin-bottom-none{margin-bottom:0}.sg-flex--margin-left-none{margin-left:0}.sg-flex--margin-top-xxs{margin-top:4px}.sg-flex--margin-right-xxs{margin-right:4px}.sg-flex--margin-bottom-xxs{margin-bottom:4px}.sg-flex--margin-left-xxs{margin-left:4px}.sg-flex--margin-top-xs{margin-top:8px}.sg-flex--margin-right-xs{margin-right:8px}.sg-flex--margin-bottom-xs{margin-bottom:8px}.sg-flex--margin-left-xs{margin-left:8px}.sg-flex--margin-top-s{margin-top:16px}.sg-flex--margin-right-s{margin-right:16px}.sg-flex--margin-bottom-s{margin-bottom:16px}.sg-flex--margin-left-s{margin-left:16px}.sg-flex--margin-top-m{margin-top:24px}.sg-flex--margin-right-m{margin-right:24px}.sg-flex--margin-bottom-m{margin-bottom:24px}.sg-flex--margin-left-m{margin-left:24px}.sg-flex--margin-top-l{margin-top:40px}.sg-flex--margin-right-l{margin-right:40px}.sg-flex--margin-bottom-l{margin-bottom:40px}.sg-flex--margin-left-l{margin-left:40px}.sg-flex--margin-top-xl{margin-top:64px}.sg-flex--margin-right-xl{margin-right:64px}.sg-flex--margin-bottom-xl{margin-bottom:64px}.sg-flex--margin-left-xl{margin-left:64px}.sg-flex--margin-top-xxl{margin-top:104px}.sg-flex--margin-right-xxl{margin-right:104px}.sg-flex--margin-bottom-xxl{margin-bottom:104px}.sg-flex--margin-left-xxl{margin-left:104px}.sg-flex--margin-top-xxxl{margin-top:168px}.sg-flex--margin-right-xxxl{margin-right:168px}.sg-flex--margin-bottom-xxxl{margin-bottom:168px}.sg-flex--margin-left-xxxl{margin-left:168px}.sg-flex--margin-top-xxxxl{margin-top:272px}.sg-flex--margin-right-xxxxl{margin-right:272px}.sg-flex--margin-bottom-xxxxl{margin-bottom:272px}.sg-flex--margin-left-xxxxl{margin-left:272px}.sg-box{width:100%}.sg-box--transparent{background-color:transparent}.sg-box--white{background:#fff}.sg-box--gray-40{background:#c3d1dd}.sg-box--gray-20{background-color:#ebf2f7}.sg-box--gray-10{background-color:#f5f8fa}.sg-box--blue-40{background-color:#4fb3f6}.sg-box--blue-30{background-color:#b9e2fe}.sg-box--blue-20{background-color:#d9f0ff}.sg-box--green-40{background-color:#60d399}.sg-box--green-30{background-color:#9ce8c2}.sg-box--green-20{background-color:#e3f7ed}.sg-box--green-10{background-color:#f0faf5}.sg-box--indigo-40{background-color:#6d83f3}.sg-box--indigo-20{background-color:#ebeeff}.sg-box--indigo-10{background-color:#f2f4ff}.sg-box--red-40{background-color:#ff7968}.sg-box--red-30{background-color:#ffc7bf}.sg-box--red-20{background-color:#ffe8e5}.sg-box--yellow-40{background-color:#fbbe2e}.sg-box--yellow-20{background-color:#fff3d6}.sg-box--shadow{box-shadow:0 4px 16px 0 rgba(50,60,69,.2)}.sg-box--no-shadow{box-shadow:none}.sg-box--no-border-radius{border-radius:none}.sg-box--border-radius{border-radius:8px}.sg-box--border{border:2px solid #ebf2f7}.sg-box--no-border{border:none}.sg-box--padding-none,.sg-box--padding-none-border{padding:0}.sg-box--padding-xxs{padding:4px}.sg-box--padding-xxs-border{padding:2px}.sg-box--padding-xs{padding:8px}.sg-box--padding-xs-border{padding:6px}.sg-box--padding-s{padding:16px}.sg-box--padding-s-border{padding:14px}.sg-box--padding-m{padding:24px}.sg-box--padding-m-border{padding:22px}.sg-box--padding-l{padding:40px}.sg-box--padding-l-border{padding:38px}.sg-box--padding-xl{padding:64px}.sg-box--padding-xl-border{padding:62px}.sg-box--border-color-transparent{border-color:transparent}.sg-box--border-color-white{border-color:#fff}.sg-box--border-color-gray-40{border-color:#c3d1dd}.sg-box--border-color-gray-20{border-color:#ebf2f7}.sg-box--border-color-gray-10{border-color:#f5f8fa}.sg-box--border-color-blue-40{border-color:#4fb3f6}.sg-box--border-color-blue-30{border-color:#b9e2fe}.sg-box--border-color-blue-20{border-color:#d9f0ff}.sg-box--border-color-green-40{border-color:#60d399}.sg-box--border-color-green-30{border-color:#9ce8c2}.sg-box--border-color-green-20{border-color:#e3f7ed}.sg-box--border-color-green-10{border-color:#f0faf5}.sg-box--border-color-indigo-40{border-color:#6d83f3}.sg-box--border-color-indigo-20{border-color:#ebeeff}.sg-box--border-color-indigo-10{border-color:#f2f4ff}.sg-box--border-color-red-40{border-color:#ff7968}.sg-box--border-color-red-30{border-color:#ffc7bf}.sg-box--border-color-red-20{border-color:#ffe8e5}.sg-box--border-color-yellow-40{border-color:#fbbe2e}.sg-box--border-color-yellow-20{border-color:#fff3d6}.sg-label{align-items:center;border-radius:6px;cursor:default;display:inline-flex;height:24px;justify-content:center;max-width:100%;padding:8px}.sg-label__icon{margin-right:8px}.sg-label__text{overflow:hidden;position:relative;text-overflow:ellipsis;top:1px;white-space:nowrap}.sg-label--closable{padding:8px 4px 8px 8px}.sg-label__close-button{background:none;border:none;margin-left:6px;padding:0}.sg-label--transparent{padding-left:0;padding-right:0}.sg-label--black{background-color:#000}.sg-label--white{background-color:#fff}.sg-label--blue-60{background-color:#014a82}.sg-label--green-60{background-color:#00672e}.sg-label--indigo-60{background-color:#133191}.sg-label--red-60{background-color:#cf1d00}.sg-label--yellow-40{background-color:#fbbe2e}.sg-label--gray-40{background-color:#c3d1dd}.sg-label--blue-20{background-color:#d9f0ff}.sg-label--green-20{background-color:#e3f7ed}.sg-label--indigo-20{background-color:#ebeeff}.sg-label--red-20{background-color:#ffe8e5}.sg-label--yellow-20{background-color:#fff3d6}.sg-label--gray-20{background-color:#ebf2f7}.sg-overlay{-webkit-overflow-scrolling:touch;align-items:flex-start;display:flex;height:100%;justify-content:center;left:0;overflow-x:hidden;overflow-y:auto;position:fixed;top:0;width:100%;z-index:999}.sg-overlay--partial{position:absolute}.sg-overlay--black{background-color:rgba(0,0,0,.4)}.sg-overlay--blue{background-color:rgba(79,179,246,.9)}@media(forced-colors:active){.sg-overlay{background-color:rgba(0,0,0,.9)}}.sg-toplayer{background-color:#fff;border-radius:8px;box-shadow:0 8px 32px 0 rgba(50,60,69,.2);display:flex;flex-direction:column;overflow:visible;position:relative;width:100%}.sg-toplayer--transparent{background-color:transparent}@media(min-width:768px){.sg-toplayer--lead .sg-toplayer__wrapper{padding:3rem 48px}}.sg-toplayer--fill{bottom:0;display:block;left:0;margin:0;position:absolute;right:0;top:0;z-index:1}@media(min-width:768px){.sg-toplayer--small{width:410px}.sg-toplayer--medium{width:600px}.sg-toplayer--large{width:700px}}.sg-toplayer--modal{margin-bottom:1.5rem;position:relative;z-index:1000}@media(min-width:768px){.sg-toplayer--modal{margin-top:65px}.sg-toplayer--with-bugbox .sg-toplayer__wrapper{background-image:url(/app/img/bug_box.png);background-position:100% 100%;background-repeat:no-repeat}}@media(min-width:768px)and (-webkit-min-device-pixel-ratio:1.5),(min-width:768px)and (min-resolution:144dpi){.sg-toplayer--with-bugbox .sg-toplayer__wrapper{background-image:url(/app/img/bug_box@2x.png);background-size:299px 248px}}@media(max-width:767px){.sg-toplayer--small-spaced{margin-left:24px;margin-right:24px;margin-top:96px;max-width:336px}}.sg-toplayer--splash-screen{margin:12px;min-height:100%;min-height:calc(100% - 24px);overflow:hidden}@media(min-width:768px){.sg-toplayer--splash-screen{margin:24px;min-height:calc(100% - 48px)}}.sg-toplayer--limited-width{max-width:1024px}.sg-toplayer--row{flex-direction:row}.sg-toplayer__close{cursor:pointer;display:flex;padding:12px;position:absolute;right:0;top:0;z-index:1}.sg-toplayer__wrapper{padding:1.5rem 24px;width:100%}.sg-toplayer__wrapper--no-padding{padding:0}.sg-toplayer__actions{align-items:center;display:flex;flex-wrap:wrap;min-height:3rem}.sg-dropdown{align-items:center;-webkit-appearance:none;appearance:none;background-color:#ebf2f7;border:2px solid #ebf2f7;border-radius:50px;cursor:pointer;display:inline-flex;font-size:.9375rem;height:40px;justify-content:space-between;line-height:1.25rem;min-height:40px;outline:0;padding:0 16px;position:relative;-webkit-user-select:none;user-select:none}.sg-dropdown:hover{background-color:#e5edf3;border-color:#e5edf3}.sg-dropdown--opened{background-color:#fff;border-color:#c3d1dd}.sg-dropdown--opened:hover{background-color:#f6f9fb}.sg-dropdown--opened .sg-dropdown__items{display:block;margin-bottom:24px;opacity:1}.sg-dropdown--white{background-color:#fff}.sg-dropdown--full-width{width:100%}.sg-dropdown__items{background-color:#fff;border-radius:20px;border-top:none;bottom:24px;box-shadow:0 2px 8px 0 rgba(50,60,69,.2);display:none;left:0;margin:0;opacity:0;overflow-x:hidden;overflow-y:auto;position:absolute;right:0;top:auto;transition:background-color,box-shadow .2s}.sg-dropdown__item{color:#000;display:flex;padding:12px 24px;text-decoration:none}.sg-dropdown__item:hover{background-color:#ebf2f7}.sg-dropdown__item:focus,.sg-dropdown__item:focus-visible{outline-offset:-8px}.sg-dropdown__icon{margin-left:8px}

    स्रोत : brainly.in

    Bills of Exchange MCQs with solved answers

    MCQs on Bills of Exchange: Our subject-matter specialists have composed these Bill of Exchange MCQs based on CBSE syllabus and current practices.

    CommerceCommerce MCQsMCQ On Bills Of Exchange

    Previous Next

    MCQs on Bills of Exchange

    The Bill of Exchange is a negotiable instrument which is a legally binding document containing an order to pay a certain sum of money to a person within a pre-determined time frame or on-demand by the bearer of the instrument.

    A creditor issues Bill of Exchange to a debtor for payment of money owed by the debtor for the goods and services availed. A prominent feature of the Bill of Exchange is, it needs to be accepted by a debtor to be valid.

    Given below are essential MCQs on the Bill of Exchange to analyze your understanding of the topic. The answers are also given for your reference.

    Bill of Exchange MCQs

    1. What is the Bill receivable account?

    A) Personal Account

    B) Machinery Account

    C) Real Account D) Nominal Account

    Answer: A

    2. A bill of exchange includes.

    A) An order to pay B) A request to pay C) A promise to pay D) All the above

    Answer: A

    3. Which bill is drawn and accepted in the same country?

    A) Trade Bill B) Foreign Bill C) Inland Bill

    D) Accommodation Bill

    Answer: C

    4. Who draws a bill of exchange?

    A) Creditor B) Debtor C) Drawer

    D) None of the above

    Answer: C

    5. What is the person known as who draws a bill of exchange

    A) Drawer B) Payee C) Drawee

    D) None of the above

    Answer: A

    6. What are the three additional days known as that a drawer gives to the drawee for payment

    A) Conditional days B) Additional days C) Days of grace D) Days of rebate

    Answer: C

    7. When the drawee signs the bill, it is considered as

    A) Accepted B) Retired C) Renewed D) Endorsed

    Answer: A

    8. What kind of acceptance is known as when the bill is accepted without any condition?

    A) Qualified acceptance

    B) Conditional acceptance

    C) Blank acceptance

    D) General acceptance

    Answer: D

    9. When the bill is noted from the notary public, it is known as?

    A) Noting B) Discounting C) Accepting

    D) None of the above

    Answer: A

    10. What is retiring a bill under rebate means?

    A) Making a payment of the bill before the due date

    B) Dishonoring of a bill

    C) Making a payment of the bill after the due date

    D) All of the above

    Answer: A

    Stay tuned to BYJU’S for more MCQs, accounts sample paper, question papers, syllabus and Commerce notifications.

    COMMERCE Related Links

    Joint Stock Company Difference Between Selling And Marketing

    Principles Of Scientific Management Market Value Of Equity

    Depreciation Formula Non Current Assets Examples

    Class 11 Accountancy Project Dimensions Of Business Environment

    Difference Between Fixed Assets And Current Assets MCQs On Economic Growth And Development

    स्रोत : byjus.com

    Do you want to see answer or more ?
    Mohammed 2 month ago
    4

    Guys, does anyone know the answer?

    Click For Answer